"Saya Tidak Kenal Rapat Fattah Amin" - Mira Filzah - Hiburan | mStar

"Saya Tidak Kenal Rapat Fattah Amin" - Mira Filzah

Mira Filzah menjelaskan hubungannya dengan aktor Fattah Amin hanya sebagai teman artis.
KUALA LUMPUR: Pelakon Mira Filzah menyifatkan dakwaan mengaitkannya sebagai punca aktor Fattah Amin dan bekas teman wanitanya, Sherry Ibrahim berpisah sebagai gosip yang tidak mempunyai asas.

Mira atau Nur Amirah Filzah Badioezaman, 23, sebaliknya menegaskan dia tidak mengenali rapat pelakon itu dan hubungan mereka hanya sekadar rakan artis.

"Tidak benar dakwaan berkenaan kerana kami bukannya rapat seperti disangkakan sesetengah pihak.

"Hubungan yang wujud di antara kami hanya sekadar teman artis sahaja, tidak lebih daripada itu," katanya kepada mStar Online.

Mira ditemui pada pertunjukan fesyen jenama Siti Buhari yang diadakan di Zebra Square di sini, Ahad.

Dalam pada itu, Mira berkata, dia tidak terkejut dengan gosip terbaharu itu kerana sebelum ini dia sering dikaitkan mempunyai hubungan dengan beberapa artis lelaki lain.

Katanya, perkara itu terjadi mungkin disebabkan oleh statusnya yang masih solo dan pernah bekerjasama dengan lelaki dikaitkan dengannya.


Fattah Amin.

"Kalau dikutkan ada beberapa yang dikaitkan dengan saya tetapi gosip itu berlalu begitu sahaja.

"Walaupun tiada apa-apa berlaku di antara kami tetapi orang tetap kaitkan kerana mungkin status saya yang masih solo," ujarnya.

Mengulas kewujudan profil Instagram yang mengumpulkan gambar-gambarnya bersama Fattah, Mira berkata, ia dilakukan oleh peminat ketika drama lakonan mereka iaitu Ketupat Palas disiarkan sebelum ini.

Kata Mira, ia bukan perkara baharu sebaliknya terdapat beberapa lagi akaun seumpamanya wujud setiap kali ada drama lakonannya ditayangkan.

"Setiap kali ada drama lakonan saya muncul pasti akan wujud Instagram sama ada nama drama tersebut atau pun nama saya dan hero.

"Gambar-gambar yang dimuat naik adalah daripada babak dalam drama atau pun mereka edit," katanya.

Dalam perkembangan lain, Mira berkata, selain sibuk berlakon dia bakal mengendalikan sebuah program realiti yang akan diumumkan kemudian.

Mira Filzah , Fattah Amin

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

"Hubungan Kami Masih Baik" - Kamal Adli

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Ustazah Nur Farhana agak lemah - Adik