Ayu Masih Menunggu Rombongan Merisik Zaquan - Hiburan | mStar

Ayu Masih Menunggu Rombongan Merisik Zaquan

PETALING JAYA: Pelakon jelita Ayu Raudhah,25 memberitahu mereka masih belum membuat apa-apa keputusan tentang tarikh pertunangan atau pernikahan dengan kekasihnya, pemain bola sepak kebangsaan Mohd Zaquan Adha Abdul Razak,23.

Malah menurut Ayu keluarga mereka masih belum menerima kunjungan merisik daripada pihak keluarga Zaquan yang dijangka datang selepas raya ini.

"Kami memang merancang pada awal tahun depan untuk bertunang, tapi belum ada kata putus lagi sebab keluarga lelaki masih belum datang merisik.

"Isya-Allah dalam bulan Syawal ini mereka akan datang beraya ke rumah saya di Alor Setar dan berbincang tentang hal tersebut. Namun kami akan bertunang terlebih dahulu sebelum melangsungkan pernikahan," jelasnya ketika dihubungi mStar Online.

Jelas Ayu, pihak keluarga mahu mereka disatukan secepat mungkin namun biarlah dalam keadaan yang tidak tergesa-gesa dan mengikut adat perkahwinan.

Pelakon Nur Kasih ini mengaku sudah menjalinkan hubungan cinta sejak setahun lalu dan merancang mengakhiri zaman bujang mereka dalam masa terdekat ini.

Artikel Sebelum

Anak Jadi Saksi Kematian Micheal Jackson

Artikel Berikut

Khabar Angin Kematian Miyabi Di Twitter

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

PFA lepaskan Muhammad Zafuan serta-merta