Justin Timberlake dan Jessica Biel masih lagi bersama - Hiburan | mStar

Justin Timberlake dan Jessica Biel masih lagi bersama

Hubungan Justin Timberlake dan Jessica Biel dikatakan berantakan sejak kebelakangan ini. Terbaru timbul pula khabar angin Justin mahu menjalinkan hubungan dengan Rihanna. foto-AFP
Hubungan Justin Timberlake dan Jessica Biel dikatakan berantakan sejak kebelakangan ini. Terbaru timbul pula khabar angin Justin mahu menjalinkan hubungan dengan Rihanna. foto-AFP

JUSTIN Timberlake kelihatan masih lagi keluar bersama dengan Jessica Biel mengakhiri spekulasi sebelum ini yang mengatakan mereka berdua sudahpun berpisah.

Laporan sebelum ini mengatakan Justin memutuskan hubungan dengan Jessica kerana mahu menjalinkan hubungan dengan Rihanna.

Bagaimanapun, terbaru, Justin dikatakan berjalan sambil berpegangan tangan dengan Jessica walaupun kedua-dua mereka kelihatan 'tidak gembira'.

"Khabar angin yang mengatakan Justin kini sedang bercinta dengan Rihanna adalah tidak benar sama sekali," lapor sebuah akhbar yang memetik kenyataan sumber.

Khabar angin sebelum ini mengatakan hubungan kedua-dua pasangan tersebut berantakan dan Justin telah memutuskan hubungan mereka melalui satu panggilan telefon.

Menurut sumber Justin kelihatan menari bersama dengan penyanyi terkenal Rihanna ketika menghadiri sebuah parti.

Justin dikatakan berminat untuk menjalinkan hubungan dengan Rihanna.

"Rihanna pandai memikat hati dan suka mengusik Justin. Dia pun sebenarnya berminat untuk keluar bersama dengan Justin," kata sumber itu.

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Jurang ekonomi penduduk bandar dan desa cabaran utama WKB 2030

JURANG ekonomi yang besar di antara kumpulan pendapatan, etnik serta kawasan luar bandar dan bandar antara cabaran besar yang dihadapi negara.

default image

UMP terajui usaha perkasa TVET di negara ini

SELEPAS 17 tahun ditubuhkan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini merupakan salah satu universiti utama di negara ini yang menawarkan Program Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di peringkat tinggi.

default image

WKB 2030: Perangi rasuah, selamatkan pembangunan ekonomi negara

TUN Dr Mahathir Mohamad ulangi saranan supaya menghapuskan gejala rasuah dan penyalahgunaan kuasa yang menghalang pengagihan kekayaan secara adil.

default image

Ketuhar Panasonic Big Cubie memang power! Memasak kini lebih mudah, hidangan lebih sihat dan lazat

ANDA mahu memasak hidangan dalam waktu singkat? Panasonic Big Cubie boleh membantu.

Artikel Lain