PRK Sungai Limau: Pengundi Perlu Pertimbang Lima Perkara - Semasa | mStar

PRK Sungai Limau: Pengundi Perlu Pertimbang Lima Perkara

YAN: Pengundi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau perlu mempertimbang lima perkara untuk memilih calon dalam pilihan raya kecil Isnin ini bagi memastikan kawasan itu dapat dimajukan, kata Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan.

Beliau berkata Dr Ahmad Sohaimi Lazim, calon Barisan Nasional(BN) mampu melengkapkan empat perkara yang mereka sudah miliki bagi menjamin pembangunan di kawasan itu.

Katanya selain mempunyai Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak yang berwawasan dan dasar kerajaan BN yang baik, mereka juga mempunyai anggota Parlimen Jerai Datuk Seri Jamil Khir Baharom yang merupakan Menteri di Jabatan Perdana Menteri dan Menteri Besar Kedah Datuk Mukhriz Tun Dr Mahathir.

Pemilihan Ahmad Sohaimi sebagai wakil rakyat mereka akan melengkapkan lima perkara ini bagi membawa kebaikan dan pembangunan kepada penduduk DUN ini, katanya kepada Bernama selepas menghadiri program ramah mesra bersama penduduk Kampung Seberang Jaya 2, dekat sini Jumaat.

"Lima perkara ini sudah cukup untuk rakyat di sini berfikir dan sekali gus berani berhijrah. Hidup kita ni tidak cukup hanya dengan ceramah, ziarah.

"Hidup kita ini ingin berubah dan perubahan itu hanya boleh dibuat kerajaan pusat (BN) dan kerajaan negeri," katanya.

Ahmad yang juga Timbalan Menteri Kewangan berkata kempen berbaki tiga hari ini akan dimanfaatkan BN sepenuhnya dengan mengadakan lawatan dan ceramah dari rumah ke rumah selain berkunjung ke 19 Pusat Daerah Mengundi (PDM).

Katanya tumpuan juga akan diberikan kepada pengundi atas pagar dan pengundi muda yang dilihat mampu membuat perubahan dalam pilihan raya kecil Isnin ini. - BERNAMA

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain