suria

Jom melaram di pagi raya... 5 hijab aneka corak ini harganya hanya bawah RM100 sahaja

Hijab stylist, Didiyana Ehsan berkongsi lima hijab yang wajib dimiliki untuk Aidilfitri 2021.

TIDAK lama lagi umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri dan meskipun masih belum ada sinar untuk pulang ke kampung halaman disebabkan pandemik namun itu bukan alasan untuk tidak melaram di pagi raya!

Sudah tentu kaum wanita paling sibuk setiap kali tibanya Aidilfitri sehingga ada yang keliru untuk membeli baju kurung atau tudung sebagai pelengkap gaya.

ARTIKEL BERKAITAN: Sopan... Itulah kata kunci koleksi Farahalya, jom check-out tawaran menarik jenama ini!

Jangan bimbang, hijab stylist, Didiyana Ehsan berkongsi lima hijab yang wajib dimiliki untuk Aidilfitri 2021 termasuklah jenama dari Arianna Rose by Lisa, Kamoora, dan Argania Scarves, semua boleh didapati di Bazaarlokal dan masing-masing berharga bawah RM100!

1. Basic Argania Scarves (Argania)

Raikan warna Aidilfitri dengan tudung Argania asas, dengan pelbagai warna untuk dipilih seperti Lilac Lemonade, Cream Puff, Sugar Plum, dan banyak lagi yang tidak akan pernah anda jemu!

Sekarang hanya di bawah RM60, dapatkan Tudung Argania Asas dengan harga RM59.00 sahaja! Menggunakan material Matte Satin 100 peratus, tudung ini sangat ringan, selesa dan sesuai untuk cuaca panas di Malaysia. Tambahan pula, tudung ini juga sangat sesuai untuk penampilan minimalis setiap hari.

2. Shawl Malika (Arianna Rose by Lisa)

Anda boleh "wow"-kan penampilan Raya anda dengan shawl daripada Arianna Rose, by Lisa. Shawl Malika ini tidak perlu diseterika dan menggunakan material seakan-akan jersi, menjadikan tudung kelihatan lebih kemas dan tersusun.

[Sertai fan club Telegram mStar Rojer. Kita boleh borak-borak DI SINI]

Dengan kristal yang menutupi jilbab, Shawl Malika ini menampilkan look yang mewah dan anggun. Harga sehelai ialah RM89, tetapi beli 3 dengan harga RM250.

3. Rose Satin Silk Shawl (Kamoora)

Untuk yang berminat dengan corak atau print, Rose Satin Silk Shawl dari Kamoora mungkin akan menarik minat anda! Corak bunga yang sangat cantik dan terperinci akan menyerlahkan raya 'look' anda.

4. Floral Silk Shawl (Kamoora)

Floral Silk Shawl daripada Kamoora diperbuat dari material satin silk yang selesa dipakai, lembut, mudah dibentuk dan diserikan lagi dengan design yang ekslusif dan cantik.

Dengan jahitan baby seam, shawl ini menjadi salah satu pilihan terbaik untuk penampilan Hari Raya Aidilfitri anda tahun ini! Harga RM99.

5. Argania Printed Scarves (Argania)

Argania Printed Scarves adalah satu pilihan bagi mereka yang sukakan corak atau print. Scarf daripada Argania ini adalah tudung yang sempurna untuk dipadankan dengan baju kurung yang plain atau simple.

Tudung ini adalah versatile dan boleh digayakan dengan banyak cara gaya dan boleh dipasangkan dengan pakaian yang berbeza sepanjang hari dan malam.

Ia juga direka untuk setiap bentuk muka dan tona wajah yang sesuai untuk setiap individu. Selain itu, ia juga mengawal bau dan antibakteria anda; tudung yang sempurna untuk digayakan ketika anda sedang terburu-buru! Dapatkan sekarang dengan harga RM89 sahaja!

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Artikel Lain