suria

Cristiano Ronaldo 'fokus' kelab baru Januari 2023

Ronaldo dikatakan sedara tekanan yang dihadapi supaya dia meninggalkan Manchester United.

BINTANG Manchester United, Cristiano Ronaldo masih 'mencari' kelab bola sepak dan mengintai peluang perpindahan pada Januari nanti.

Pemain Portugal itu turut menyatakan bahawa dia mahu pergi sebelum musim bermula.

Bagaimanapun, dia dikhabarkan akan kekal sebagai pemain United sehingga 2023 selepas jendela perpindahan ditutup sepuluh hari lalu berikutan ejen Jorge Mendes tidak menemui kelab baharu.

Ia susulan kelab seperti seperti Chelsea, Bayern Munich, Borussia Dortmund, Atletico Madrid dan Paris Saint-Germain menolak peluang untuk menandatanganinya sebagai pemain mereka.

Sementara itu, Ronaldo sendiri menolak perpindahan ke Arab Saudi selepas ditawarkan gaji £2 juta (RM10.46 juta) seminggu oleh kelab yang tidak dinamakan.

Terdahulu, menerusi pendedahan eksklusif, SunSport melaporkan bahawa Erik Ten Hag yakin akan memenangi Liga Perdana musim ini dengan Marcus Rashford mengetuai barisan sebagai pemenang Ballon d'Or lima kali.

Ronaldo pula dihadkan kepada hanya satu permulaan liga utama kempen ini, dan telah dinamakan di bangku simpanan untuk empat perlawanan terakhir Liga Perdana. - The Sun

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Artikel Berkaitan

Artikel Lain