Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

Ceriakan hari-hari anda sepanjang Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri ini bersama NJOI Prepaid.

ANDA pasti tidak bosan berada di rumah sepanjang Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri nanti jika ada sesuatu yang dinanti-nantikan dapat memenuhi masa anda bersama keluarga tersayang.

Mood raya semakin hampir. Apa kata anda rebut peluang yang ditawarkan NJOI Prepaid. Kini ada tiga pilihan pek baharu bersama 16 saluran secara ala-carte diperkenalkan untuk pelanggan.

Apa yang menariknya, anda boleh menonton program-program popular di Astro Ceria, Astro Citra, Astro Ria, Astro Warna dan Boo termasuk Movie dan Aneka Pek di NJOI Prepaid.

Pek nilai tambah itu terdiri daripada tiga pek istimewa sempena Ramadan dan Raya iaitu Pek Senyuman, Movies Pack dan Lifestyle Pack dengan harga serendah RM30 setiap pek.Nikmati dua saluran dengan harga RM30 selama 30 hari.

1.Pek Senyuman istimewa ini boleh dibeli sehingga 30 Jun 2020. Pelbagai program menarik di dua saluran iaitu Astro Ria dan Astro Warna seperti Pung Pang Rizalman, The Cuba Show Edisi Puasa, Empat Penjuru, Seminggu Sekali, Sembang #DudukRumah Bersama Dato` AC Mizal dan Kennot Brain.Saksikan filem-filem terbaik di saluran HBO dan Cinemax.

2.Movies Pack pula menyajikan filem-filem terbaharu dan terbaik di saluran HBO dan Cinemax.

3.Lifestyle Pack membawakan program-program berkaitan gaya hidup dan masakan di saluran Asia Food Network, Food Network HD dan TLC.Pelbagai program masakan di Lifestyle Pack dengan harga RM30 selama 30 hari.

Lebih berbaloi, apabila terdapat saluran prabayar baharu NJOI Prepaid yang memenuhi pelbagai minat dan genre. Saluran prabayar ni berharga serendah RM7 selama tiga hari untuk setiap saluran.

Jadi, apa ditunggu lagi, pastikan NJOI Prepaid pilihan anda di Aidilfitri nanti, atau lebih baik lagi anda bersama NJOI Prepaid bermula Ramadan ini!

  1. Phoenix Chinese Channel (Saluran 318)
  2. Phoenix InfoNews (Saluran 323)
  3. One HD (Saluran 393)
  4. Al Jazeera (Saluran 513)
  5. Crime & Investigation (Saluran 714)
  6. Comedy Central Asia HD (Saluran 717)
  7. Discovery Asia (Saluran 533)
  8. HGTV HD (Saluran 715)

Saluran prabayar baharu NJOI Prepaid menanti anda dengan harga serendah RM7.

Pelanggan NJOI Prepaid boleh menambah dan membeli saluran serta pek prabayar melalui saluran 200 atau www.njoi.com.my. Jika ada sebarang maklumat lanjut sila layari www.njoi.com.my.Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

NJOI Prepaid, Astro, Food Network

Artikel Berkaitan

Klik

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

TVET ada potensi besar untuk kerjaya masa depan, ini lepasan SPM perlu tahu untuk jadi graduan ‘terhangat di pasaran’

HEBAT calon-calon SPM tahun 2019 apabila pencapaian mereka lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Artikel Lain