Marshanda Teruja Dengan Cincin Berlian Darah Nia - Hiburan | mStar

Marshanda Teruja Dengan Cincin Berlian Darah Nia

MARSHANDA yang ditemui di majlis pernikahan pernikahan Nia dan Ardi Bakrie mengakui teruja dengan cincin berlian yang berisi campuran darah Nia dan Ardi.

Menurut gadis yang lahir pada 10 Ogos 1989 itu, konsep pernikahan sahabatnya benar-benar unik. Apalagi belum pernah ada pasangan suami isteri yang memasukkan darahnya ke dalam sebuah berlian untuk dijadikan cincin kahwin.

"Pada saya yang menarik ialah cincin Nia yang ada darahnya," kata Caca, panggilan akrab Marshanda ketika ditemui setelah menghadiri pesta pernikahan Nia-Ardi di Grand Ballroom, Hotel Mulia, Jakarta Selatan.

Selain cincin yang berisi darah, Caca juga kagum melihat gambar perkahwinan Nia dan Ardi. Dalam gambar tersebut, Ardi memakai pakaian pasukan bola AC Milan, sedangkan Nia memakai gaun merah.

"Mereka bergambar di tengah lapangan, unik sangat," kata Caca.

Ketuika ditanya, adakah Caca akan meniru konsep pernikahan Nia-Ardi? "Belum ada apa-apa rancangan tentang itu," katanya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Siti Tak Pernah Campur Peribadi KD

Artikel Berkaitan

default image

WCOPA Bakar Semangat Iz OIAM

default image

Jenazah Achik Selamat Dikebumikan

Klik

default image

Carum Perkeso untuk dilindungi walau bekerja sendiri kerana malang tidak berbau!

MATLAMAT utama mengumpul duit dan trip perjalanan, tapi adakah pemandu pengangkutan awam menyedari ‘malang tidak berbau’ ketika bekerja?

default image

Cekap tangani isu sekolah daif, Kementerian Pendidikan sasar selesai tiga tahun lagi

KEMENTERIAN Pendidikan sedang bekerja keras dalam usaha membaiki dan membina semula sekolah yang dalam keadaan daif di seluruh negara.

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 sasar rapatkan jurang pendapatan rakyat... ini fakta penting yang anda perlu tahu

EKONOMI negara akan distruktur semula menerusi Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 (WKB 2030).

default image

WKB 2030: Ke arah masa depan rakyat dan negara yang lebih cerah

WAWASAN ini menjamin kemakmuran dan kekayaan akan dinikmati bersama tanpa mengabaikan tanggungjawab membela masyarakat bandar dan desa yang berpendapatan rendah serta miskin.

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

Artikel Lain

Tiga lagi positif koronavirus