suria

Mengadu dapat ancaman bunuh, Selena Gomez minta netizen henti buli Hailey Bieber

Selena Gomez akhirnya bersuara.

PENYANYI Selena Gomez akhirnya bersuara tentang perselisihan dengan Hailey Bieber dan mendedahkan model itu menghubunginya selepas mendapat ancaman bunuh.

Selena, 31, memohon kepada peminatnya untuk berhenti menyebarkan negativiti serta membuli isteri kepada penyanyi Justin Bieber itu.

"Hailey memberitahu saya dia menerima ugutan bunuh dan kata-kata negatif daripada orang ramai. Ini bukan apa yang saya mahu.

"Tiada siapa yang patut menerima kebencian dan dibuli. Saya selalu memperjuangkan kebaikan dan berharap agar budaya negatif ini dihentikan," katanya.

selena1 - 1

Selena mohon hentikan sikap negatif dan kebencian.

Selena berkongsi perkara itu menerusi hantaran yang dimuat naik di Instastory miliknya.

Susulan daripada kenyataan Selena, Hailey memberi maklum balas dan mengucapkan terima kasih kepada penyanyi Love You Like a Love Song itu kerana telah bersuara.

Kata Hailey, mereka sudah berbincang untuk move on daripada perselisihan yang berlaku.

ARTIKEL BERKAITAN: Terlalu tua untuk 'layan' drama media sosial, Selena Gomez undur diri selepas disindir Hailey Bieber dan Kylie Jenner

ARTIKEL BERKAITAN: Mahu tamatkan persengketaan di media sosial, Selena Gomez minta peminat henti sindir Hailey Bieber

"Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Selena kerana telah bersuara. Kami sudah berbincang beberapa minggu lalu untuk move on daripada segala naratif berterusan antara dia dan saya," ujarnya.

Dalam pada itu, Hailey turut memberitahu platform media sosial yang sepatutnya menjadi penghubung telah menjadi tempat perbalahan.

"Beberapa minggu kebelakangan ini adalah sangat sukar untuk semua orang yang terlibat. Berjuta orang melihat banyak kebencian di sekeliling kita dan ini sangat bahaya.

selena2 - 1

Hailey terima ugutan bunuh.

"Walaupun media sosial adalah cara luar biasa untuk menghubungkan dan membina komuniti, saat ini seperti hanya mewujudkan perpecahan, bukannya menyatukan orang ramai," katanya.

Sebelum ini, hubungan Selena dan Hailey didakwa dingin gara-gara model itu dikatakan merampas Justin daripada penyanyi berkenaan.

Sejak Justin dan Hailey berkahwin, pasangan itu sering menjadi sasaran netizen dan menunjukkan rasa kasihan terhadap Selena.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Berkaitan

Artikel Lain