Kerjaya mudah gadis tempatan... Pelanggan ‘bank-in’ RM80, dengar suara ghairah 20 minit di telefon

Perkidmatan itu ditawarkan pada harga RM70 sebelum dimaklumkan ia kini dinaikkan kepada RM80. GAMBAR HIASAN: PocketMeta

PELBAGAI cara diperkenalkan semata-mata untuk menjadikan ia kerjaya bagi menampung kehidupan hinggakan ada yang menyediakan perkhidmatan seks tanpa pertemuan antara individu tetapi hanya menerusi panggilan telefon.

Itulah yang dipaparkan di laman Twitter apabila seorang gadis menawarkan khidmat ‘mengerang’ atau suara ghairah dengan bayaran serendah RM80 selama 20 minit.

Aktiviti phone sex itu diiklankan secara terbuka menerusi platfom tersebut sehingga ia menarik perhatian netizen.

Menerusi penyamaran yang dilakukan wartawan mStar Online, penyedia perkhidmatan itu mendakwa dirinya berusia 18 tahun.

Paparan skrin perbualan dengan gadis itu menerusi Twitter.

Jelasnya, sebelum ini ia diiklankan pada harga RM70 sahaja dan panggilan telefon akan dibuat kepada pelanggan menerusi aplikasi Telegram sejurus mereka memindahkan wang ke akaun miliknya.

Bercerita mengenai idea di sebalik perkhidmatan itu, remaja itu berkata, dia mendapat inspirasi setelah menonton filem American Pie, suatu ketika dahulu.

Tambahnya lagi, dia memiliki ramai pelanggan termasuk dari Amerika Syarikat (AS), United Kingdom (UK), Singapura dan ramai lagi.

Malah katanya, dia turut menerima pelanggan yang terdiri daripada golongan doktor, pensyarah dan sebagainya.

Antara jawapan yang diberikan gadis tersebut.

Menurut gadis itu, dia sebelum ini pernah menawarkan perkhidmatan panggilan video dengan bayaran RM150, namun sudah menghentikannya kerana berdepan risiko yang tinggi.

Dalam pada itu, ramai pelayar Twitter turut mengecam remaja itu dan menyifatkan perbuatannya sebagai jijik dan memalukan.

Menerusi akaun Twitter miliknya, dia turut memuat naik bukti paparan skrin perbualan antara dia dengan pelanggannya.

Paparan skrin perbualan gadis dengan pelanggannya yang dimuat naik ke Twitter.

Akaun yang memiliki lebih 300 pengikut itu dipercayai mula didaftarkan pada Januari lalu.

“Hi, Twitter baharu untuk mengerang sahaja. Dm jika mahu ps,” tulis gadis itu.

Singkatan perkataan PS dipercayai merujuk kepada phone sex (panggilan telefon lucah), dalam tweet yang dimuat naik pada Selasa.

Paparan akaun gadis itu pantas menarik perhatian ramai yang turut berkongsi tweet yang dimuat naik olehnya.

Antara Tweet yang dimuat naik ke akaun miliknya.

“Aku amik masa 2, 3 hari nak siapkan lukisan dengan harga RM70. Ini jual servis moan (mengerang) pun dah sama rega (harga) dengan lukisan aku. Lief iz not fairrrhrhrhehrh! (Hidup ini tidak adil) Hahaha,” tulis seorang netizen.

“Peluang kerja baru ke ni?” soal @piya_sofia pula.

“Kenapa orang bayar RM70 untuk benda ni,” soal seorang individu lagi.

Justeru diharap pihak berkuasa dapat melakukan sesuatu bagi memastikan gejala ini dapat dibendung agar kerosakan akhlak manusia dapat diatasi.

Panggilan Telefon Lucah, Twitter

Artikel Berkaitan

Klik

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain