Perhimpunan Agung PPBM 16 Disember - Semasa | mStar

Perhimpunan Agung PPBM 16 Disember

KUALA LUMPUR: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) akan mengadakan Perhimpunan Agung Tahunan 2018 pada 16 Disember depan.

Setiausaha Agung PPBM Datuk Dr Shahruddin Md Salleh berkata ia akan bermula dengan persidangan cawangan dari 1 hingga 15 September diikuti persidangan bahagian dari 30 September hingga 14 Oktober.

"Garis masa dan panduan persidangan hendaklah dirujuk kepada Pekeliling SUA Bil 2/2018 yang sudah diedarkan kepada semua Ketua Badan Pimpinan Negeri untuk edaran dan makluman di semua peringkat," katanya dalam kenyataan media di sini, Isnin.

Lokasi Persidangan Agung Tahunan PPBM akan dimaklumkan kemudian, katanya.

Shahruddin berkata mesyuarat Anggota Majlis Pimpinan Tertinggi parti pada 28 Mei lepas bersetuju dengan penubuhan cawangan, Sayap Srikandi Cawangan dan Sayap Pemuda Cawangan untuk semua 137 bahagian yang sudah didaftarkan dengan Pendaftar Pertubuhan bersesuaian dengan Fasal 13.8.3 dan Fasal 21.1 Perlembagaan. - BERNAMA

PPBM , perhimpunan agung

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

default image

Tiga tahun penuh derita, pernah diburu ah long... Dr Azizan kongsi cerita pahit sebelum tubuhkan RichWorks – “Kalau berjaya sahaja tapi tak bantu orang untuk berjaya, saya tak puas”

PAKAR Pemasaran No. 1 Asia dan Mentor Keusahawanan, Dr Azizan Osman berkongsi kisah suka dukanya sebelum berada di tahapnya sekarang, sewaktu program NUH2020.

Artikel Lain

Agong cari penyelesaian terbaik