SMART Tawar Diskaun 10 Peratus Sempena Krismas - Semasa | mStar

SMART Tawar Diskaun 10 Peratus Sempena Krismas

KUALA LUMPUR: Syarikat Mengurus Air Banjir dan Terowong Sdn Bhd (SMART) menawarkan diskaun tol sebanyak 10 peratus kepada semua pengguna lebuh raya itu sempena perayaan Krismas yang disambut pada 25 Disember ini.

Ketua Pegawai Operasi Lebuh Raya SMART Sharifah Alauyah Wan Othman dalam satu kenyataan pada Selasa berkata pengguna lebuh raya akan menikmati diskaun berkenaan dari pukul 6 pagi Ahad (25 Disember) hingga 6 pagi Isnin (26 Disember).

"Kadar tol selepas diskaun yang dikenakan hanya RM2.70 berbanding kadar biasa iaitu RM3 untuk setiap hala masuk dan keluar Kuala Lumpur.

"Diskaun tol yang diberikan ini merupakan pelaksanaan tanggungjawab sosial korporat SMART untuk memeriahkan sambutan Krismas tahun ini, seperti diskaun pada musim perayaan yang lain," katanya. 

Untuk sebarang maklumat lanjut, pengguna lebuh raya boleh melayari laman web SMART di www.smarttunnel.com.my, atau di laman Facebook SMART Tunnel, Twitter @Smarttunnel atau menghubungi talian bebas tol 1300-88-7188 untuk sebarang pertanyaan. - BERNAMA

SMART , Krismas

Artikel Sebelum

Pusat Rawatan Air Kembali Beroperasi - Syabas

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Rakyat Pahang terima Sultan baharu