suria

Rai peminat di Malaysia, Blue adakan konsert sempena ulang tahun ke-20 Februari depan

Konsert Blue di Malaysia Februari depan.

BERITA baik buat peminat kumpulan pop British, Blue bakal menganjurkan konsert Blue 20th Anniversary Heart & Soul Tour yang akan berlangsung pada 10 Februari 2023.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Hitman Solutions, Rohit Rampal, mereka sangat teruja untuk membawa kumpulan itu dalam rangka jelajah bagi meraikan ulang tahun ke-20 penubuhannya.

"Hitman Solutions dan Happymoon selaku penganjur akan menjanjikan hiburan tanpa henti untuk meraikan 2023 dengan pelbagai penganjuran konsert.

blue2 - 1

Blue sambut ulang tahun ke-20.

"Bukan sahaja artis tempatan, tetapi artis antarabangsa juga turut tersenarai demi memenuhi permintaan peminat muzik yang mahukan acara konsert secara berterusan," katanya.

Bagaimanapun, pengasas Happymoon, Kesavan Purusotman berkata penganjuran bersama Hitman Solutions bakal mewujudkan impak positif bagi penggemar muzik di Malaysia.

ARTIKEL BERKAITAN: Hael Husaini batal konsert sebab tak sihat, doktor nasihat berehat daripada semua aktiviti seni

ARTIKEL BERKAITAN: [V] Penganjur mengaku tidak salah tipu konsert... Awie minta mangsa ‘scammer’ segera buat laporan

Baginya, pemilihan Blue dibuat sesuai dengan masa untuk meraikan peminat yang menyokong mereka sejak awal tahun 2000 lagi.

"Kerjasama antara Happymoon dan Hitman Solutions telah mewujudkan impak yang positif. Ini terbukti dengan hasil sambutan Ne-Yo Live in Malaysia yang sangat memberangsangkan.

"Blue adalah pilihan yang tepat kerana mereka sedang meraikan ulang tahun ke-20 dengan siri jelajah Heart & Soul Tour untuk meraikan peminat dari dulu hingga sekarang," ujarnya.

blue1 - 1

Blue pernah popular menerusi lagu All Rise.

Untuk rekod, Blue popular menerusi bebarapa lagu hit di Malaysia termasuk All Rise, One Love, If You Come Back dan banyak lagi.

Jualan tiket konsert Blue 20th Anniversary Heart & Soul Tour terbahagi kepada lima kategori utama iaitu VVIP dengan Meet & Greet (RM688), VIP (RM488), Diamond (RM358), Platinum (RM258) dan Gold (RM188).

Konsert bakal berlangsung secara ekslusif pada pukul 8 malam di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Artikel Berkaitan

Artikel Lain