“Alhamdulillah, saya dah jadi bapa!” - Fizi Ali dan Shakilla Khoriri dapat anak perempuan

Fizi perlu memikul tanggungjawab yang besar untuk menjaga anak perempuan.

ISTERI kepada penyampai radio Suria FM, Fizi Ali iaitu Shakilla Khoriri selamat melahirkan bayi perempuan secara pembedahan di sebuah pusat perubatan di  Damansara pada 11.30 pagi, Khamis.

Menurut Fizi atau Mohd Hafizudin Alimudin, 30, dia akan berkongsi wajah cahaya mata pertamanya dalam masa terdekat kerana ingin memberi kejutan.

"Alhamdulillah saya dah jadi bapa! Terima kasih kepada yang mendoakan terbaik untuk Killa dan tak sabar nak tengok baby.

"Insya-Allah dalam masa terdekat akan tunjuk wajah baby. Tapi awal-awal ni kita simpan dahulu. Biar betul-betul buat kejutan," katanya kepada mStar Online.


Fizi dan Shakilla berkahwin pada 18 Februari tahun lalu.

Dalam pada itu, Fizi turut mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mendoakan dan memberi sokongan kepadanya dan juga isteri.

Kata Fizi, dia perlu memikul tanggungjawab yang besar untuk menjaga anak perempuan selepas bergelar seorang bapa.

"Terima kasih banyak kepada semua yang memberi sokongan. Bila dah menjadi seorang bapa ni fikir tanggungjawab yang besar.

"Lagi-lagi orang cakap dapat anak perempuan ni, tanggungjawab dia lain sikit. Doakan yang  terbaik untuk kami," ujarnya.

Fizi berkahwin dengan Shakilla, 30, pada 18 Februari tahun lalu. Mereka mengikat tali pertunangan terlebih dahulu pada 16 Julai 2017 selepas empat tahun bercinta.

Fizi Ali, Shakilla Khoriri

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Artikel Lain