Diana Danielle tarik diri bintangi Natrah kerana isu bayaran? - Hiburan | mStar

Diana Danielle tarik diri bintangi Natrah kerana isu bayaran?

Diana Danielle tidak lagi memegang watak Natrah
Diana Danielle tidak lagi memegang watak Natrah

DALAM pada itu, Diana yang dihubungi berkata, dia belum bersedia untuk mengulas lanjut tentang penarikan dirinya daripada membawakan watak Natrah.

"Ramai yang asyik bertanya, betulkah saya tidak jadi bawakan watak Natrah. Tapi, saya rasa lebih elok perkara ini biar IB yang bercakap. Bila mereka sudah berikan penjelasan nanti, barulah saya rasa sesuai untuk saya mengulas.

"Lagipun, saya tidak mahu dilihat seperti tidak menghormati mana-mana pihak, apatah lagi ini adalah projek kerajaan," kata pelakon berusia 18 tahun ini.

Ditanya dakwaan yang mengatakan semuanya tercetus kerana dia sudah mula 'demand' harga untuk memegang watak tersebut, kata Diana, dia tidak mahu terlalu memikirkan tentang tanggapan orang.

"Apa yang pasti, saya tidak buat hal langsung dengan produksi ini. Saya tidak ada masalah apa-apa, cuma orang saja yang suka buat macam-macam spekulasi tanpa mengetahui perkara sebenar.

"Buat masa ini, biarlah saya kunci mulut dulu. Biarlah apa orang nak cakap apapun tentang saya," katanya dalam nada perlahan.

Kisah Natrah pernah mencetuskan kontroversi yang membawa kepada rusuhan sehingga menyebabkan seramai 18 orang terbunuh dan lebih 200 orang cedera dalam pertempuran dengan tentera dan polis British.

Malah, 'kemenangan' yang diraih oleh British kerana berjaya dalam perebutan itu sebenarnya membuatkan masyarakat amat sedih dan simpati kerana impaknya adalah pada Natrah yang cukup menderita sepanjang hidupnya, sehinggalah dia meninggal dunia pada 8 Julai lalu diHuijbergen, Belanda, pada usia 72 tahun setelah menderita akibat penyakit leukemia.

Artikel Sebelum

Christina Aguilera belajar memasak

Artikel Berikut

Gately bebas dadah sewaktu meninggal

Artikel Berkaitan

default image

Radhi OAG dikenakan waran tangkap!

Klik

default image

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

default image

TVET ada potensi besar untuk kerjaya masa depan, ini lepasan SPM perlu tahu untuk jadi graduan ‘terhangat di pasaran’

HEBAT calon-calon SPM tahun 2019 apabila pencapaian mereka lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

Artikel Lain