Vida tanya, "sales hilang hampir sejuta, siapa nak bertanggungjawab?" - Semasa | mStar

Vida tanya, "sales hilang hampir sejuta, siapa nak bertanggungjawab?"

PETALING JAYA: Pengasas produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman memuji niat baik sahabatnya, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman yang mahu menjernihkan hubungannya dengan penyanyi Aishah.

Namun, Hasmiza atau lebih dikenali sebagai Datuk Seri Vida (DSV) berkata bukan mudah untuk beliau memenuhi permintaan penaja konsert Gegar Vaganza musim kelima (GV5) itu.

"Datuk Aliff ada berhubung dengan saya. Saya amat berbesar hati dan berterima kasih atas ingatan beliau. Saya puji niat ikhlas beliau.

"Walaupun bagi dia minta maaf tak bererti kalah, ia tidak dapat melenyapkan kecaman netizen terhadap saya," katanya ketika dihubungi mStar Online.

Jelas beliau, kontroversi mengenai rantai berlian itu turut menjejaskan perniagaannya.

"Kontroversi itu dah memalukan saya, perniagaan saya turut terjejas.

"Kalau saya minta maaf sekali pun dua bulan punya sales dekat sejuta dah hilang... siapa yang nak bertanggungjawab?," soalnya.

ARTIKEL BERKAITAN: "Minta maaf tak bererti kalah" - Pesanan khas Aliff Syukri kepada Vida, Aishah

Sebelum ini Aliff Syukri meluahkan hasrat untuk menjernihkan hubungan Vida dan Aishah kerana menyedari peniaga saling memerlukan sokongan selebriti.

"Saya sekadar meminta Aishah dan Vida untuk berdamai, saya juga ada berhubung dengan Vida mengenai perkara ini.

“Saya tidak berpihak kepada sesiapa, niat di hati cuma mahu mereka tutup cerita lama. Penjual kosmetik dan artis ibarat isi dan kuku, jika minta maaf pun tidak semestinya kita salah,” katanya.

Sebelum ini Aishah yang terkenal dengan lagu Janji Manismu mendakwa barang kemas tajaan Vida yang dikatakan bernilai RM80,000 adalah palsu.

Namun Vida mempertahankan rantai emas putih bertatahkan batu permata itu bukan palsu.

Malah Vida turut meminta Aishah supaya memulangkan semula rantai tersebut dan akan memberikan sesuatu yang 'luar biasa' kepadanya.

Aliff Syukri , Datuk Seri Vida , Aishah

Artikel Berikut

Rosmah ditahan SPRM

Artikel Berkaitan

Artikel Lain