suria

Klopp mungkin hilang sabar, berang dengan bintang Liverpool

Reaksi Jurgen Klopp terhadap perlawanan Liverpool menentang Fulham di Anfield. foto AP

KEDUDUKAN Liverpool untuk mempertahankan gelaran semakin parah apabila pasukan itu ditewaskan oleh Fulham dengan 1-0 di Anfield.

Serangan Mario Lemina dari Fulham pada babak kedua telah mengancam The Reds dengan kekalahan di tempat mereka kali keenam berturut-turut.

Mereka mempunyai harapan untuk berada di kedudukan empat teratas.

Pengurus pasukan, Jurgen Klopp melakukan perubahan untuk kunjungan Fulham, membuat tujuh pertukaran dari kemenangan ke atas Sheffield United.

Ditanya mengenai perubahan barisan pemain Liverpool, legenda kelab itu, Graeme Souness mendakwa mungkin terdapat kesulitan dalam beberapa perbincangan tertutup.

"Saya fikir pasti satu atau dua, mungkin tiga perkara. Beliau pasti ada bercakap dengan mereka, dan beliau tidak senang dengan segelintir mereka," kata Souness kepada Sky Sports.

Souness merasakan Klopp mengutamakan perlawanan itu berbanding kempen Liga Perdana Inggeris (EPL) mereka yang semakin buruk.

"Apakah yang anda mula utamakan? Adakah anda fikir yang kita berdepan dengan kesulitan untuk berada di kedudukan empat teratas?

"Ini adalah sesuatu yang sukar, hanya pemain dan pengurus sendiri yang akan tahu jika mereka mempunyai sesuatu untuk diperkatakan.

"Saya akan membayangkan bahawa Jurgen, jika beliau memulakannya, ia nanti akan berakhir dan akan 'disingkirkan' dengan beberapa pemain.

"Saya membayangkan tujuh perubahan lebih daripada apa yang beliau mahu lakukan, tetapi saya membayangkan beliau mungkin mempunyai kata-kata kasar dengan beberapa pemain," katanya. - Mirror

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Jurgen Klopp, Liverpool, EPL, kekalahan,

Artikel Berkaitan

Artikel Lain