suria

Hampir dua tahun terpisah... Aliff Aziz kembali ke Malaysia, mulakan hidup baharu bersama Bella Astillah - “Semoga usaha saya banggakan umi dan ayah”

Aliff berjanji untuk berubah demi masa depan keluarga.

HAMPIR dua tahun dihimpit pelbagai kontroversi dan tinggal bersama keluarga di Singapura, penyanyi Aliff Aziz akhirnya kembali ke pangkuan isteri, Bella Astillah dan anak-anak di Malaysia.

Perkara itu dikongsi oleh ibunya Siti Hafiza di Instagram yang meluahkan rasa sedih dan berat hati untuk melepaskan anaknya, namun memahami tanggungjawab Aliff sebagai ketua keluarga.

ARTIKEL BERKAITAN: Aliff Aziz keluar penjara, Bella Astillah tetap bangga - “Dia dah terima balasan di dunia dan sedang memperbaiki diri”

ARTIKEL BERKAITAN: Beri 10 peluang kepada suami, Bella Astillah kesal netizen hanya baca tajuk artikel - “Memang saya cakap tapi bukan macam itu”

“Hari di mana saya perlu mengucapkan selamat tinggal kepada anak saya... Alhamdulillah selepas hampir dua tahun akhirnya dia kembali ke Malaysia untuk bersama isteri dan anak-anak.

“Walaupun berat untuk mengucapkan selamat tinggal... kami faham tanggung jawab dia untuk bersama keluarga lebih penting, ” ujarnya.

Aliff kembali ke Malaysia untuk bersama isteri dan anak-anak.

Menerusi video yang dimuat naik pada malam Ahad, kelihatan Aliff dihantar oleh ibu dan ahli keluarga lain di Lapangan Terbang Changi Singapura untuk berlepas ke Kuala Lumpur.

Siti Hafiza turut mendoakan anaknya itu supaya menjadi seorang insan yang lebih baik untuk keluarganya.

“Kamu sentiasa ada dalam doa, jaga diri kamu dan keluarga. Pick yourself up and be the best version of yourself, ” ujarnya.

Alhamdulillah selepas hampir dua tahun akhirnya dia kembali ke Malaysia untuk bersama isteri dan anak-anak.

SITI HAFIZA

IBU ALIFF AZIZ

Sementara itu, Aliff turut mengucapkan terima kasih kepada ibunya dan berjanji untuk melakukan yang terbaik untuk kehidupan masa depannya.

“Terima kasih banyak umi dan ayah. Semoga usaha yang saya lakukan nanti akan membuahkan hasil dan membanggakan umi dan ayah, ” ujarnya.

Aliff dan Bella berkahwin papa 9 September 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki Muhammad Ayden Adrian yang kini berusia tiga tahun.

Pasangan ini kemudian membuat keputusan untuk bercerai pada 16 Mei tahun lalu selepas Aliff beberapa kali kantoi berlaku curang.

Aliff tinggal bersama keluarganya di Singapura hampir dua tahun.

Justeru itu, Aliff kembali ke Singapura dan meneruskan kehidupannya bersama keluarga.

Bagaimanapun pada 26 April lalu, Bella mendedahkan dia dan Aliff kembali rujuk sebagai suami isteri ketika mereka masih dalam edah dan dirinya hamil anak kedua.

Bella atau nama sebenarnya Dayang Nabellah Awang Astillah, 26, melahirkan cahaya mata perempuan diberi nama Ara Aderanna pada 18 Julai lalu.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Artikel Berkaitan

Artikel Lain