Nabil Mahir, Ayda Jebat mengaku bercinta - “Saya ada perancangan tamatkan zaman bujang pada usia ini”

Nabil mengaku bercinta dengan Ayda Jebat.

TEKA-TEKI mengenai kisah percintaan pasangan selebriti Nabil Mahir dan Ayda Jebat akhirnya terjawab apabila bekas pengacara program HLive itu mengesahkan status hubungan cinta mereka.

Nabil, 31, memberitahu dia dan Ayda memiliki keserasian dalam membina sesebuah hubungan ke fasa seterusnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Nabil Mahir ulas komen ‘I Love You’ di IG Ayda Jebat - “Kenal dah lama tapi baru beberapa bulan rapat”

"Sebenarnya, kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Keluarga pun dah jumpa, kita orang pun dah betul-betul rapat. Perasaan tu ada. 

Nabil enggan tergesa-gesa mendirikan rumah tangga.

"Apa yang saya boleh cakap, kami lebih daripada kawan. Bercintalah. Cuma kami tak mahu tergesa-gesa," katanya.

"Setakat ini, saya tak dapat nak nyatakan tarikh rasmi bercinta sebab tak sedar bila kami bercinta, semua ini datang sendiri," katanya kepada mStar

Nabil ditemui ketika majlis pelancaran muzik video Ayda Jebat iaitu Mana Ada Hati dan Better Than You yang diadakan di Liberte, Menara Lian Hoe, Tropicana Petaling Jaya,.

Tambah Nabil, hubungan itu masih baharu dan kedua-dua mereka belum merancang untuk ke peringkat yang lebih serius.

"Saya sudah berumur 31 tahun dan ada perancangan untuk menamatkan zaman bujang. 

Saya sudah berumur 31 tahun dan ada perancangan untuk menamatkan zaman bujang!

Nabil Mahir

Pengacara dan Pelakon

"Cuma, kami belum ada persetujuan lagi untuk menetapkan tarikh perkahwinan... harap semua doakan yang terbaik," ujarnya. 

Dalam pada itu, Nabil mengakui selesa berkongsi foto mesra bersama Ayda di laman sosial kerana tidak mahu menyembunyikan perkara itu daripada peminat. 

"Kalau masing-masing ada perasaan yang sama, tak ada benda yang nak disembunyikan, melainkan bertepuk sebelah tangan, sorang akan berkongsi, tapi lagi sorang hide," tambahnya.

Sementara itu, Ayda, 27, mendedahkan kehadiran Nabil dalam hidupnya menjadikan dia seorang manusia yang lebih baik daripada sebelumnya. 

Kehadiran Nabil dalam hidup Ayda jadikan dia manusia lebih baik daripada sebelum ini.

"Kalau orang cakap kenapa saya kawan dengan dia? Salah satu sebab kerana dia buat saya jadi manusia yang lebih baik daripada sebelum ni," katanya.  

Ayda bakal mengeluarkan muzik video lagu Mana Ada Hati pada Jumaat diikuti dengan muzik video Better Than You pada 6 Disember depan. 

Kedua-dua muzik video dijadikan sebagai konsep filem pendek yang bakal dibintangi pelakon muda Bryan Domani dari Indonesia dan juga Teejay Marquez, pelakon Filipina.

Nabil Mahir, Ayda Jebat

Artikel Berkaitan

Klik

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Artikel Lain