suria

“Saya semakin pulih, lebih baik dari dulu” - Haqiem Rusli

Haqiem Rusli memberitahu keadaannya kini bertambah baik dan lebih gembira.

SEJAK mendedahkan dirinya mengalami masalah kemurungan sejak awal tahun ini, penyanyi remaja Haqiem Rusli banyak mendiamkan diri bagi memberi fokus kepada kesihatannya.

Walaupun namanya agak tercalar dengan beberapa isu dan kontroversi sejak pendedahan itu namun Haqiem menerusi Twitternya pada Selasa memberitahu keadaannya semakin baik.

ARTIKEL BERKITAN: Insiden rampas mic, Haqiem Rusli minta berhenti cari kesalahannya

Kata penyanyi lagu Jatuh Bangun itu, dia bukan lagi dirinya yang dahulu malah telah menunjukkan peningkatan termasuk dari segi persembahan, kemahiran komunikasi dan berkaitan muzik.

"Sekarang saya semakin pulih dah lebih baik dari dulu dari segi improvement atas pentas, my pr and all music stuff," katanya.

Status Haqiem di Twitter.

Dalam pada itu, Haqiem berkata, perubahan itu bukanlah berlaku sekelip mata sebaliknya setiap hari dia cuba untuk belajar menjadi seorang individu lebih baik.

Paling penting katanya, perubahan itu untuk buat peminatnya tersenyum dan dirinya sendiri.

"Setiap hari saya belajar jadi lebih baik untuk buat mereka tersenyum dan aku tersenyum. I'm all good now. Happy," tulisnya lagi.

Sementara itu, peminatnya yang menggelarkan diri mereka sebagai Qiemilio menganggap status terbaharunya itu sesuatu yang positif dan baik untuk karier seninya.

Ramai turut mendoakan agar Haqiem terus menjaga kesihatan dan mereka sentiasa menyokongnya.

Posting itu mendapat lebih 1,000 tanda suka dan 226 ulang kicau di Twitter.

Haqiem Rusli

Artikel Lain