Cristina Suzanne Tangguh Kahwin Kerana Banjir

Cristina menjelaskan dia terpaksa menangguhkan perkahwinannya yang dijadualkan berlangsung pada Januari ini kerana masalah banjir melanda Kuantan, Pahang.
Cristina menjelaskan dia terpaksa menangguhkan perkahwinannya yang dijadualkan berlangsung pada Januari ini kerana masalah banjir melanda Kuantan, Pahang.
Cristina menjelaskan dia terpaksa menangguhkan perkahwinannya yang dijadualkan berlangsung pada Januari ini kerana masalah banjir melanda Kuantan, Pahang.

KUALA LUMPUR: Pelakon Cristina Suzanne terpaksa menangguhkan hari perkahwinannya yang dijadualkan berlangsung pada 22 Januari depan kerana masalah banjir yang melanda kampung halamannya di Kuantan Pahang.

Cris atau nama sebenarnya Cristina Suzanne Stockstill, 28, berkata, penangguhan itu terpaksa dibuat kerana keadaan cuaca di negeri tersebut yang tidak menentu selain bimbang akan menyukarkan tetamu hadir ke majlis itu nanti.

"Keputusan itu terpaksa di ambil kerana masalah banjir yang sedang melanda Kuantan ketika ini selain ingin mengelak masalah lain yang mungkin kita tidak jangka," katanya kepada mStar Online.

Cristina ditemui pada majlis taklimat Festival Filem Asia Pasifik ke-56 (APFF-56) di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) pada Selasa lalu.

Pelakon filem KIL itu bakal berangkat ke Macau, China bersama 19 delegasi dari Malaysia untuk menghadiri festival itu yang akan berlangsung pada 13 hingga 15 Disember ini.

Dalam perkembangan sama, Cristina berkata, dia dan tunangnya bagaimanapun masih belum memutuskan tarikh baharu perkahwinan mereka kerana ia masih dalam perbincangan.

"Kami masih belum memilih bila tarikh baru perkahwinan itu nanti tetapi ia tetap akan berlangsung pada tahun hadapan juga," katanya.

Sementara itu, Cristina menafikan dia mendedahkan gambar-gambarnya bersama tunang yang tersebar luas di Internet dan blog hiburan baru-baru ini.

Kata Cristina, dia tidak pernah berbuat demikian kerana begitu menjaga hal-hal berkaitan peribadinya.

"Saya seorang yang menjaga perkara mengenai perihal peribadi dan gambar-gambar itu tersebar bukan atas kehendak saya. Tetapi perkara itu telah terjadi dan saya tidak salahkan sesiapa," ujarnya.

Dalam pada itu, Cristina berkata, dia bakal membintangi sebuah drama bersiri pada awal tahun hadapan dan akan menjalani penggambaran di Sydney, Australia.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Artikel Lain