suria

Kes Liwat II: Anwar Enggan Berucap, Ditemuramah Media

Anwar bersama Dr Wan Azizah dan Nurul Izzah keluar selepas selesai prosiding hari pertama pendengaran rayuan kes liwanya di Mahkamah Persekutuan, Putrajaya, Selasa.
PUTRAJAYA: Selesai sesi pendengaran rayuan terakhir kes liwatnya pada hari pertama, Datuk Seri Anwar Ibrahim sekadar bertemu penyokongnya di pekarangan Istana Kehakiman di sini.

 

Ketua pembangkang itu juga enggam ditemuramah pihak media dan sekadar memberi isyarat tangan untuk 'tidak bercakap' apabila diminta anggota parti dan penyokongnya untuk memberi sepatah dua kata.

Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu bersalaman dan berbual seketika dengan penyokongnya sebaik keluar dari bangunan itu pada pukul 5.50 petang.

Turut mengiringi Anwar adalah isterinya, Datuk Seri Dr Wan Azizah dan anak perempuannya yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar.

Tepat pukul 6 petang, Anwar menaiki kereta bersama Dr Wan Azizah dan Nurul Izzah dan meninggalkan kompleks mahkamah.

Hari kedua pendengaran rayuan akan bersambung Rabu pada pukul 9.30 pagi yang juga merupakan  hari terakhir pendengaran namun berkemungkinan besar ia akan berlanjutan sehingga Khamis.

Artikel Sebelum

Suami Enggan Ceraikan Nurul Izzah

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain