Pengarang | mStar

Pengarang

IZRA ABDUL RAHMAN

Izra ialah Penolong Pengarang Berita, mStar.

izra@thestar.com.my

Kemenangan PAS Di Pengkalan Kubor, Isyarat Rakyat Tolak GST - PKR

PENGKALAN KUBOR: PAS perlu memenangi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor kerana ia akan memberi petunjuk kepada kerajaan untuk mempertimbangkan semula langkah mengenakan cukai barangan dan perkhidmatan (GST) yang akan dilaksanakan tahun depan.

Orang Singgah Pengkalan Kubor Kerana Kenduri Kahwin - Calon Bebas

KALI ini calon Bebas Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor, Izat Bukhary Ismail Bukhary nampaknya tidak kekok bertemu penduduk kampung berbanding sebelumnya.

PKR Bikin Kecoh, Dakwa Bilik Gerakan Diserbu SPR

PENGKALAN KUBOR: Bilik Gerakan Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Telaga Lanas di sini sekali lagi diserbu oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Rabu.

Wan Rosdi Wan Ibrahim

Pas Nafi Calon Tak Pandai Ceramah Punca Kempen 'Lesu'

PENGKALAN KUBOR: PAS menafikan calon parti itu yang bertanding di Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor, Wan Rosdi Wan Ibrahim tidak pandai berceramah sehingga menjadikan suasana kempen 'lesu'.

Kerajaan Pusat Sedia Tambah Baik Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra

PENGKALAN KUBOR: Kerajaan sedia mempertimbangkan permintaan supaya Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra di Kota Bharu diperbesarkan dan diberi penambahbaikan bagi menampung pengguna yang semakin bertambah.

PAS Itu Agama, BN Cuba 'Pecah' Tanggapan Pengundi

TUMPAT: Barisan Nasional (BN) menerusi Umno akan berusaha mengubah tanggapan sesetengah golongan pengundi di Pengkalan Kubor yang masih melihat PAS itu sebagai satu agama.

PRK Pengkalan Kubor: Calon BN Punya Kelebihan Didokong Parti Yang Baik & Kerajaan Pusat

TUMPAT: Calon Barisan Nasional (BN) untuk Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor mempunyai kelebihan dan kekuatan yang tidak dipunyai dua pesaingnya.

PKR Dakwa Bilik Gerakan Diganggu SPR

PENGKALAN KUBOR: Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang tidak bertanding pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor mendakwa bilik gerakannya telah diganggu oleh pemantau Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) yang mahukan parti itu menurunkan lambang yang digantung.

PRK Pengkalan Kubor: Hari Cuti Bukan Penentu Kemenangan PAS

PENGKALAN KUBOR: Pemberian cuti peristiwa kepada rakyat Kelantan pada hari Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor 25 September ini tidak akan menentukan kemenangan PAS di kawasan itu.

Pilih Pemimpin Berwibawa Dan Dihormati, Bukan Macam Anwar - KJ

PENGKALAN KUBOR: Rakyat diingatkan untuk memilih pemimpin yang berwibawa kerana dia akan dihormati sepanjang masa, pesan Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin.