Xpose | Figura | mStar

Figura

Hikmah kemalangan, Hafizam kini digelar 'Raja Gelek' TikTok

PELBAGAI cara dilakukan untuk meraih populariti, namun bagaikan rezeki terpijak apabila remaja ini tiba-tiba dikenali ramai hanya kerana aksi lincahnya walaupun ketika ini baru ditimpa musibah.


Dek kerana bakat Nissa Khan, ada yang menangis, lari lintang pukang!

BERGELUMANG dengan berus, cat dan alat solek, itulah dunia si gadis manis ini sebaik tamat persekolahan dan kini hanya selepas tiga tahun, bakatnya diiktiraf apabila diberi kepercayaan menggalas tugas penting menghasilkan kesan seram menerusi filem pecah panggung, Munafik 2.Usaha penyanyi ini harus dijadikan contoh, siapa sangka Ayu Damit kini saudagar cili

“BERBUDI kepada tanah pasti ada hasilnya”! Ketahui lebih lanjut kegigihan Ayu Damit bergelar saudagar cili.

‘Assalamualaikum’ buka peluang Ezra Kong dalam arena muzik Melayu

BARANGKALI ramai tidak mengenali nama komposer Ezra Kong namun pelajar bidang Psikologi ini mampu menjadi komposer popular dalam menghasilkan karya artis Melayu.

Kerana cinta, Khairul Amin ceburi ‘mobile photography’

SESETENGAH orang memilih untuk berasa kecewa dek kerana putus cinta tetapi lain pula bagi pemuda ini apabila dia menzahirkan kesedihan hati dalam bentuk fotografi yang lebih menenangkan jiwa.

Telinga bernanah di sebalik memori laut, Kak P bangkit bersama goreng pisang keju

“SERANGAN jangkitan Tibi itu menyebabkan Kak P terpaksa ditahan di sebuah hospital selama enam bulan dan dia tidak boleh lagi menyelam.”