suria

Kehilangan Azar Azmi kekal misteri, mesej Hafreez Adam pun tak berbalas sejak November 2022

Hafreez juga tidak tahu di mana Azar berada sekarang.

KEHILANGAN pelakon Azar Azmi yang lenyap daripada radar dunia seni terus menjadi tanda tanya ramai termasuk dalam kalangan rakan dalam industri lakonan.

Sebagai individu pernah rapat dengan Azar, aktor Hafreez Adam juga sudah tidak lagi mendengar khabar daripadanya selepas kali terakhir berhubung pada September 2021.

Hafreez atau Hafreez Adam Aizat Zahalan, 34, berkata, mereka pernah dalam fasa mengenali hati budi masing-masing namun hubungan itu tidak bertahan lama.

azar azmi 3

Azar dan Hafreez pernah rapat dan dalam fasa kenal hati budi.

"Kami pernah keluar bersama sebelum ini namun tidak meletakkan sebarang status, hanya sekadar fasa kenal hati budi. Bagaimanapun sekitar Julai 2021 kami mengambil keputusan membawa haluan masing-masing.

"Kali terakhir kami bertemu sekitar September tahun sama sebelum dia terus hilang sehingga kini.

"Saya pernah hantar mesej kepadanya pada November 2022 apabila produksi cuba mencarinya namun mesej tersebut tidak dibalas," katanya ketika dihubungi mStar pada Rabu.

ARTIKEL BERKAITAN: Terima hadiah ‘birthday’ istimewa, Hafreez Adam sedang kenali hati budi Azar Azmi - “Kalau selesa tak mustahil ke fasa lebih serius”

ARTIKEL BERKAITAN: Azar Azmi putus tunang dengan penerbit filem - “Saya dan dia dah tak berkawan, sampai sini saja jodoh kami”

Dalam pada itu, usaha menjejaki Azar melalui keluarganya juga tidak berjaya malam pengurusnya sendiri tidak mengetahui keberadaan pelakon itu ketika ini.

Malah kata Hafreez, pelakon Janna Nick memberitahu Azar pernah menghantar mesej ternampak dia sedang bersenam namun enggan bertemu.

"Ada peminat pernah mesej saya kata ternampak Azar dekat stadium.

Mungkin dia perlu ruang untuk diri sendiri. Kita sendiri pun tidak tahu apa yang dia lalui

HAFREEZ ADAM

PELAKON

"Sebelum ini Janna ada beritahu dia dapat mesej daripada Azar beritahu dia ternampak Janna sedang berjoging tapi dia enggan bertemu.

"Saya tahu tentang keluarganya tetapi tidak ada nombor untuk dihubungi," katanya.

Menyifatkan Azar sebagai individu yang ceria, Hafreez yakin aktres itu ada alasan tersendiri mengambil jalan menghilangkan diri.

azar azmi 2

Kali terakhir Azar memuat naik gambar di Instagram adalah pada 6 Mei 2022.

"Dia seorang yang ceria dan mungkin ada sesuatu yang disembunyikan. Mungkin dia perlu ruang untuk diri sendiri. Kita sendiri pun tidak tahu apa yang dia lalui.

"Kalau boleh maklumkan pada seseorang sekurang-kurangnya dia dalam keadaan baik. Saya mahu dia tahu bahawa ramai orang sayangkan dia," jelasnya.

Azar atau Siti Azar Ameerah Azmi, 39, merupakan bekas peserta program Dewi Remaja 2009/10 dan pernah membintangi drama seperti Nur, Pujaan Hati Kanda dan Suri Hati Mr Pilot.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Lain