suria

Shakilla Khoriri ralat tak dapat balik jaga suami sakit, enggan susahkan ramai pihak - “Nak tak nak saya kena tabahkan diri dan berdoa”

Shakilla risau dengan keadaan suami dan anaknya.

PELAKON Shakilla Khoriri mengakui berasa ralat apabila tidak dapat berada di sisi suaminya iaitu Fizi Ali ketika penyampai radio Suria FM itu jatuh sakit.

Menurut Shakilla, 31, dia tidak dapat pulang untuk menjaga suaminya yang kini berada di hospital akibat demam panas kerana jadual penggambaran terlalu padat.

ARTIKEL BERKAITAN: Fizi Ali masuk hospital, Shakilla Khoriri pula di Melaka - “Kesian Ameena... ibu jauh, bapa dia pula kena tahan wad”

Pemilik nama Nurul Shakilla Mohd Khoriri ini memberitahu dia akan menyusahkan ramai pihak sekiranya mengambil keputusan untuk bergegas pulang.

Fizi kini mendapatkan rawatan di hospital selepas mengalami demam panas.

"Saya agak berasa ralat juga sebab dalam keadaan Fizi tengah sakit, saya tak dapat nak jaga dia. Saya memang risau dengan keadaan Fizi dan anak kami.

"Tapi saya tak boleh nak pulang tengok dia sebab jadual pun padat... hari-hari ada shooting. Kalau saya balik, saya akan menyusahkan ramai pihak.

"Ganggu masa produksi dan barisan pelakon yang lain pula. Nak tak nak, saya kena tabahkan diri dan berdoa agar semuanya baik-baik," kata Shakilla kepada mStar.

Saya memang berdoa agar tiada apa-apa yang berlaku dan semuanya berjalan dengan lancar.

SHAKILLA KHORIRI

PELAKON

Menerusi laporan mStar pada Rabu, Fizi memberitahu dia ditahan di Hospital Pakar KPJ Damansara, Petaling Jaya akibat mengalami demam panas sejak Selasa.

Fizi berkata dia terpaksa meminta keluarga mertua menjaga anaknya, Ameena Sofia memandangkan isterinya kini berada di Melaka bagi menjalani penggambaran drama.

Dalam pada itu, Shakilla berharap penggambaran berjalan lancar sehingga hujung bulan Ogos dan dia dapat pulang bertemu suami serta anaknya secepat mungkin.

Shakilla terpaksa berjauhan dengan anak kerana penggambaran di Melaka.

"Saya berharap sangat penggambaran ini berjalan dengan lancar sampai hujung bulan ini dan saya boleh la balik jumpa suami dan anak.

"Baru-baru ini penggambaran agak terganggu sebab cuaca. Jadi, saya memang berdoa agar tiada apa-apa yang berlaku dan semuanya berjalan dengan lancar," ujarnya.

Fizi mendirikan rumah tangga dengan Shakilla pada 18 Februari 2018 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata bernama Ameena Sofia yang kini berusia setahun.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Artikel Lain