“Dia langsung tak seaneh seperti cerita orang” - Nazim Othman sangkal tanggapan Sheila Rusly garang dan bersuara ‘petir’ - Hiburan | mStar

“Dia langsung tak seaneh seperti cerita orang” - Nazim Othman sangkal tanggapan Sheila Rusly garang dan bersuara ‘petir’

Sheila menyifatkan Shiela seorang wanita yang bersemangat tinggi dalam menghasilkan karya.

PELAKON Nazim Othman mengakui pernah bersikap skeptikal terhadap penerbit drama dan pelakon Sheila Rusly apabila menganggap wanita itu seorang yang garang.

Nazim atau nama sebenarnya Nushrul Alif Othman, 35, berkata, andaian itu membuatkan dia berasa takut untuk bekerjasama dalam mana-mana drama dengan produksi itu.

ARTIKEL BERKAITAN: “Macam mereka pula yang bercerai” - Nazim Othman

ARTIKEL BERKAITAN: “Ramai yang suka menghukum, tak hairan dunia ni sangat serabut”- Nazim Othman

"Sebelum bekerja dengan JS Pictures, saya dah dengar macam-macam cerita yang kata Sheila Rusly ni garang macam singa. Suara dia pun macam petir time nak rebut.

"Sejujurnya, saya pun skeptikal pada awalnya untuk bekerja dengan JS Pictures.

"Saya tak pernah berborak dengan Sheila Rusly sepanjang sedekad dalam industri, tapi siapa sangka daripada satu komen saya dekat gambar masakannya, saya dipelawa datang ke rumahnya. Dia masak untuk saya ok! Lepas tu baru saya bekerja buat kali pertama dengan JS Pictures untuk telemovie Silang," ujarnya.

Posting yang dimuat naik Nazim di Instagram miliknya.

Nazim berkongsi mengenai perkara itu menerusi sebuah posting di laman Instagram miliknya.

Bercerita lanjut, Nazim berkata, dia tidak menyangka personaliti wanita itu tidaklah seperti yang digambarkan mana-mana pihak sebelum ini.

Kata Nazim, Sheila hanyalah seorang wanita yang di gambarnya memiliki semangat kerja yang tinggi dalam menghasilkan sesuatu karya.

"Ini kali kedua saya berpeluang shooting dengan team JS. Sepanjang pemerhatian saya selama berbulan-bulan bekerjasama untuk drama #cindai yang dah nak habis shooting ni, Sheila Rusly langsung tak seaneh cerita-cerita orang.

"Saya tak pernah lagi nampak Sheila menegur tak bertempat. Saya sendiri selesa bekerja bawah arahan suaminya , @jinggo_jspictures . 

"Pada pendapat saya Sheila hanya berusaha untuk mendapatkan yang terbaik. Bukan sahaja peranannya sebagai penerbit tetapi juga kepada semua yang terlibat dalam projeknya. Kesempurnaan itu tidak wujud... tapi apa yang saya nampak hanyalah seseorang yang teliti dalam bekerja dan mahukan yang terbaik untuk semua.

Saya cuma nak galakkan semua orang untuk melihat kebaikan seseorang bukan keburukan seseorang kerana apa-apapun kita semua hanya manusia biasa.

 

NAZIM OTHMAN

Pelakon

"Ini bukan ayat bodek tau. Ini ikhlas dari lubuk hatiku yang terdalam. Kalau bodek sekalipun bukan dapat apa-apa. 

"Tawaran Sheila pada saya untuk shooting bersama lagi sekali tak lama lagi pun saya tak dapat buat. Saya cuma nak galakkan semua orang untuk melihat kebaikan seseorang bukan keburukan seseorang kerana apa-apapun kita semua hanya manusia biasa," katanya.

Ia merupakan kali kedua Nazim bekerjasama dengan syarikat produksi milik Sheila Rusly iaitu JS Pictures menerusi drama berjudul Cindai.

Nazim Othman , Sheila Rusly , Cindai

Artikel Lain