Nad Zainal Lebih Feminin Atas Permintaan Suami - Hiburan | mStar

Nad Zainal Lebih Feminin Atas Permintaan Suami

Nad Zainal mengakui lebih feminin selepas berkahwin pada Disember tahun lalu. Foto Ihsan @nb_creativestudio

PETALING JAYA: Pelakon Nad Zainal mengakui lebih feminin sejak mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Faliq Amirudin pada 18 Disember tahun lalu.

Nad atau nama sebenarnya Farah Nadia Zainal Abidin, 26, berkata, perubahan tersebut dibuat atas permintaan suaminya yang mahu melihat sifat kewanitaannya memandangkan sebelum ini dia agak lasak.

"Alhamdulillah kehidupan selepas berkahwin semakin baik dan paling penting saya kini lebih feminin terutamanya dari segi penampilan dan imej.

"Faliq yang minta saya ubah gaya kerana sebelum berkahwin saya agak lasak dan demi suami saya perlahan-lahan mengubah gaya lebih kewanitaan," katanya.

Nad berkata demikian ketika ditemui pada majlis pra pelancaran produk kecantikan dan penjagaan kesihatan miliknya iaitu Audela di sini, Selasa.

Dalam pada itu, ditanya soal cahaya mata, Nad berkata, buat masa ini masih belum ada sebarang berita baik tentang perkara itu dan meletakkan ia kepada rezeki.

Bagaimanapun kata Nad, sebagai wanita dia berharap akan segera hamil kerana kehadiran anak dalam sesebuah perkahwinan adalah pelengkap kepada kehidupan mereka suami isteri.

"Saya berharap sebenarnya agar segera hamil kerana memang mahukan anak tetapi belum rezeki saya lagi.

Pelakon Zara Zya dan Sara Ali turut hadir memeriahkan acara. 

"Tetapi tidak mengapa kami pun baharu sahaja berkahwin dan punya banyak masa lagi. Insya-Allah ada rezeki kami nanti," ujarnya.

Sementara itu, Nad berkata, walaupun sudah berumah tangga karier lakonannya tetap berjalan seperti biasa.

Malah kata Nad, dia tidak merancang untuk memperlahankan aktiviti seni buat masa ini malah mendapat sokongan daripada suami.

"Alhamdulillah rezeki dalam bidang lakonan masih ada malah saya baharu sahaja selesai menjalani penggambaran beberapa buah drama dan sebuah filem.

"Buat masa ini tiada perancangan untuk perlahankan karier dan ia akan berjalan seperti biasa," katanya.

Nad bakal muncul dalam telefilem bertajuk Auta bersama Syukri Yahya di TV3 manakala filem Soul Mate menggandingkannya bersama Erra Fazira dan Raja Ilya.

Bercakap mengenai Audela, Nad berkata, idea mengeluarkan jenama miliknya tercetus selepas dia ingin mengurangkan berat badan namun produk jenama lain tidak bersesuaian dengannya.

Atas dasar itu, dia bersama rakan kongsi menghasilkan Audela yang ternyata memberi kesan positif kepadanya hanya dalam masa sebulan.

"Dalam menghasilkan produk ini saya meletakkan diri sebagai pengguna dan apa yang mereka mahukan dalam sesuatu produk.

"Audela bukan sahaja bertindak sebagai agen detox malah mengurangkan berat badan dan memutihkan kulit," katanya.

Tambah Nad, produk berkenaan akan dilancarkan dan dijual pada Mac depan.

Nad Zainal , Audela

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Lebih Artikel