suria

Sharnaaz Ahmad Belum Sedia Ulas Hubungan Cinta Anis Al Idrus Putus

PETALING JAYA: Pelakon Sharnaaz Ahmad tidak mahu memberi sebarang kenyataan berhubung dakwaan hubungan cintanya dengan pelakon baharu Anis Al Idrus sudah berakhir. 

Sharnaaz berkata, dia akan memberi penjelasan tersebut bila dirasakan bersedia untuk berkongsi masalah peribadi itu kepada umum.  

"Maaf buat masa sekarang saya tidak mahu komen tentang hubungan ini. 

"Tunggulah, nanti bila sudah bersedia saya sendiri akan hubungi awak untuk penjelasan itu," katanya ketika dihubungi mStar Online, di sini, Sabtu. 

Sharnaaz berkata demikian ketika diminta mengulas status gambar seekor burung yang dimuat naik pada Selasa dengan kapsyen berkaitan pembebasan. 

Rata-rata pengikut laman instagram itu berpendapat ia berkaitan dengan hubungan cinta pelakon tersebut dengan seorang pelakon wanita baharu iaitu Anis Al Idrus. 

Manakala, pada Jumaat lalu, Sharnaaz turut memuat naik gambarnya bersama seorang kanak-kanak lelaki dengan kepsyen seakan-akan sedang dilanda musibah. 
"Adik, awak datang masa abang dilanda musibah, tapi awak bagi abang sedar yang hidup kita mungkin susah tapi kita ada istimewa masing-masing. 

"Contoh kelebihan yang awak ada awak bagi sekeliling rasa bertuah bila ada disekeliling awak. Adik Hizri bagi saya senyuman yang dah lama lupa macam mana senyuman jujur dan ikhlas," tulisnya pada kapsyen tersebut. 

Sementara itu, kekasihnya, Anis Al Idrus didapati memadam semua gambar-gambar mereka berdua di laman instagram miliknya sejak minggu lalu. 

Bagaimanapun, usaha mendapatkan kenyataan Anis gagal apabila dia tidak menjawab panggilan telefon. 

Sharnaaz Ahmad

Artikel Berkaitan

Artikel Lain