Abang Nash Galak Saya Ceburi Muay Thai - Betty - Hiburan | mStar

Abang Nash Galak Saya Ceburi Muay Thai - Betty

Betty masih berteka-teki tentang hubungan dengan Nash
Betty masih berteka-teki tentang hubungan dengan Nash

HUBUNGAN kasih antara aktres jelita Betty Banafe dan penyanyi rock Nash Lefthanded bukan satu rahsia. Malah ramai yang meneka dalam kesamaran bagaimana agaknya kesudahan cinta mereka.

Menurut Betty, ramai juga kenalan yang bertanyakan hubungannya dengan Nash.

"Sebenarnya Bet tidak selesa bercerita tentang rahsia hati. Cukuplah sekadar berkata kami masih rapat seperti dulu cuma kesempatan untuk bersama semakin kurang.

"Abang Nash rajin bertanya khabar dan oleh kerana selalu sibuk dengan bisnesnya, kami selalu berSMS dan bergayut di telefon," kata Betty yang kini sibuk mengikuti kelas Muaythai untuk mengisi masa lapangnya.

Kata Betty, Nash sentiasa memberi dia dorongan untuk melakukan sesuatu yang menggembirakan hatinya.

"Abang Nash suka wanita yang berdikari dan tidak berkepit dengan dia dan saya juga suka lelaki yang memberi saya ruang untuk mengembangkan hobi saya," kata aktres kacukan Indonesia dan Arab ini yang sudah 3 bulan mengikuti kelas Muay Thai ini.

Jelas Betty, "Aktiviti Muay Thai ini agak lasak, banyak menggunakan pergerakan kaki dan tangan. Kaki sampai luka-luka dan melecek-lecek. Abang Nash ketawa tengok macam mana Bet bersungguh-sungguh menjalani aktiviti ini."

Ditanya samada hubungan mereka sudah sampai ke peringkat yang lebih serius, Betty hanya tersenyum dan tidak berani membuat sebarang spekulasi.

"Bukan saya tidak terfikir ke arah itu (perkahwinan) tapi mungkin juga hubungan kami terlalu selesa kerana dia seperti seorang abang dan saya seperti adiknya.

"Kadang-kadang bila kita terlalu selesa, soal cinta adalah perkara terakhir dan biarlah cinta itu datang sendiri," jelas Betty yang kini sedang giat menyiapkan bahan untuk album terbarunya.

Betty juga enggan meletakkan harapan yang tinggi pada hubungannya dengan Nash.

"Saya sangat hormatkan abang. Apa saja keputusannya saya akur. Kita hanya boleh merancang, Allah yang menentukan...," kata Betty.

Artikel Sebelum

Umie Aida Ke Venice Berbulan Madu

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain