suria

Utara Destinasi Seterusnya 'Suria FM Rancak Tour'

SETELAH berkampung di Melaka dan Johor, stesen radio Muzik Terbaik Tanpa Henti meneruskan lagi program Suria FM Rancak Tour dengan hadiah istimewa untuk para peminat di utara tanah air.

Istimewanya Suria FM Rancak Tour kali ini ialah buat pertama kalinya lagu tema drama Balqis akan dinyanyikan secara live.

Eira Syazira yang merupakan penyanyi asal lagu tersebut adalah salah seorang artis yang akan turut serta dalam tour Suria FM kali ini.

Suria FM Rancak Tour akan menemui peminat di Jitra Mall Kedah pada 20 Februari, manakala peminat-peminat Perak pula berpeluang menyaksikan program ini di Taiping Sentral pada 21 Februari. Kelainan pada kali ini ialah Suria FM tidak lagi mengikut apa-apa tema seperti yang sebelumnya kerana semua penyampai akan memakai baju rasmi Suria FM yang direka khas untuk tour pada kali ini.

Lima orang artis terlibat dalam Suria FM Rancak Tour di utara iaitu Mawi, Mila, Vince, Eira Syazira, dan penyanyi rock terkenal tanahair, Bandi dari Kumpulan Amuk.

Kesemua artis ini akan menyanyikan dua buah lagu masing-masing dan pastinya diserikan lagi dengan pelbagai aktiviti dan permainan menarik sepanjang acara itu berlangsung nanti.

Tidak ketinggalan juga, pengunjung yang hadir berpeluang membawa pulang pelbagai hadiah menarik dan ekslusif dari Suria FM.

Temui dan beramah mesra bersama penyampai Suria FM kesukaan anda iaitu Zizi, Halim Othman, Myra, Naim, Bob, Linda Onn, Tuah Zoqarnain, Zaff dan DJ Lin. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.suriafm.com.my.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Dian Bertunang Secara Tertutup?

Artikel Lain

Chelsea pecat pengurus Frank Lampard

Gajah mati dibaling tayar sedang terbakar