Utara Destinasi Seterusnya 'Suria FM Rancak Tour'

SETELAH berkampung di Melaka dan Johor, stesen radio Muzik Terbaik Tanpa Henti meneruskan lagi program Suria FM Rancak Tour dengan hadiah istimewa untuk para peminat di utara tanah air.

Istimewanya Suria FM Rancak Tour kali ini ialah buat pertama kalinya lagu tema drama Balqis akan dinyanyikan secara live.

Eira Syazira yang merupakan penyanyi asal lagu tersebut adalah salah seorang artis yang akan turut serta dalam tour Suria FM kali ini.

Suria FM Rancak Tour akan menemui peminat di Jitra Mall Kedah pada 20 Februari, manakala peminat-peminat Perak pula berpeluang menyaksikan program ini di Taiping Sentral pada 21 Februari. Kelainan pada kali ini ialah Suria FM tidak lagi mengikut apa-apa tema seperti yang sebelumnya kerana semua penyampai akan memakai baju rasmi Suria FM yang direka khas untuk tour pada kali ini.

Lima orang artis terlibat dalam Suria FM Rancak Tour di utara iaitu Mawi, Mila, Vince, Eira Syazira, dan penyanyi rock terkenal tanahair, Bandi dari Kumpulan Amuk.

Kesemua artis ini akan menyanyikan dua buah lagu masing-masing dan pastinya diserikan lagi dengan pelbagai aktiviti dan permainan menarik sepanjang acara itu berlangsung nanti.

Tidak ketinggalan juga, pengunjung yang hadir berpeluang membawa pulang pelbagai hadiah menarik dan ekslusif dari Suria FM.

Temui dan beramah mesra bersama penyampai Suria FM kesukaan anda iaitu Zizi, Halim Othman, Myra, Naim, Bob, Linda Onn, Tuah Zoqarnain, Zaff dan DJ Lin. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.suriafm.com.my.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Dian Bertunang Secara Tertutup?

Klik

Semuanya di hujung jari anda... bawakan senyuman buat mereka yang kurang bernasib baik, itulah kempen Raya HLB

HONG Leong Bank dan Hong Leong Islamic Bank (HLB atau Bank) memperkenalkan kempen 'Jauh Di Mata, Dekat Di Hati' sebagai salah satu usaha membantu golongan kurang bernasib baik.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Artikel Lain