Catherine Zeta-Jones Dikecam Pencinta Haiwan

LAMA tidak mendengar cerita aktres Catherine Zeta-Jones, kini dia dikhabarkan sedang sibuk dengan teater. Namun gara-gara aksinya dalam teater itu, bintang filem Zoro itu diprotes oleh para pencinta haiwan.

Mana tidaknya, semasa pementasan teater A Little Night Music itu Catherine dilihat mengenakan busana yang diperbuat daripada kulit haiwan.

Pertubuhan People of the Ethical Treatment of Animal (PETA) mendakwa Catherine sebagai aktres dengan busana terburuk.

”Dengan seluar yang menakutkan dari kulit sapi, baju labuh dari kulit musang yang buruk dan beg dari kulit biawak, Catherine Zeta-Jones dilihat seperti berusaha keras untuk menghayati karakternya sebagai pembunuh bersiri,” ujar ketua PETA kepada Contractmusic semalam.

Sementara itu bukan Catherine sahaja yang mendapat kecaman dari PETA, aktres dan penyanyi Jennifer Lopez juga dsenaraikan antara artis yang mengenakan pakaian terburuk oleh PETA kerana penampilannya. Nama Aretha Franklin, Rihanna, Jessica Simpson dan Kate Hudson juga turut disenaraikan.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Amani Semakin Bahagia Di Samping Gavin

Klik

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain