Kerja Boleh Dicari, Anak Lebih Utama - Ibu - Semasa | mStar

Kerja Boleh Dicari, Anak Lebih Utama - Ibu

- Gambar hiasan
JOHOR BAHRU: Seorang suri rumah memutuskan untuk tidak memulakan pekerjaan barunya sebagai juruwang bulan depan sebaliknya akan menjaga anak perempuannya yang berusia tiga tahun yang mengalami lebam, dipercayai dirotan oleh pengasuhnya.

"Sekarang, apabila berfikir tentang anak perempuan saya berada di bawah jagaan orang lain, ia benar-benar membimbangkan saya," kata Lau Hui Choon, Sabtu.

Hui Choon telah menghantar anak perempuannya dan anak lelakinya yang berusia satu tahun kepada seorang pengasuh di Skudai di sini selama beberapa hari selepas mendapat tahu tentang perkhidmatannya di internet.

Pada malam Khamis, dia yang berusia 33 tahun itu menerima panggilan daripada pengasuhnya yang meminta dia datang mengambil anak-anaknya.

HUi Choon berkata pengasuh itu memberitahunya bahawa dia telah merotan anaknya kerana nakal. Dia kemudiannya mendapati kesan lebam pada badan anaknya, termasuk pada tangan dan kaki.

Katanya, anaknya itu telah dimasukkan ke Hospital Sultan Ismail di Pandan di sini pada Jumaat dan akan berada di situ sehingga Isnin.

Ketua Polis Daerah Nusajaya Superintendan Noor Hashim Mohamed berkata, polis akan memanggil pengasuh dan merekodkan kenyataan untuk membantu siasatan.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain