suria

Diskaun Pakej Pelancongan Mesra Muslim, Jom Tempah Sekarang!

BERITA baik untuk anda yang merancang mahu bercuti tidak lama lagi!

Sempena pembukaan laman mStar-JELAJAH pada Ogos, kami ingin mengumumkan tawaran diskaun 15 peratus untuk semua pakej atau produk pelancongan yang ditempah di laman web Muslim Cuti .

Tidak kiralah percutian itu bersama keluarga tercinta, berkumpulan atau bersendirian, apa yang pasti anda semua berpeluang menikmati diskaun ini, dengan syarat tempahan dibuat dari tarikh 1 hingga 7 Ogos 2017.

Sebagai agensi pelancongan yang berpengalaman dan arif dalam keperluan pelancong Muslim seperti waktu solat dan makanan halal, banyak pakej menarik yang boleh anda tempah melalui laman Muslim Cuti ini.

Anda boleh mendapat potongan harga 15 peratus untuk pakej masuk ke Ocean Park Hong Kong, menaiki kereta kabel Ngong Ping 360 untuk melihat pemandangan indah Pulau Lantau, meneroka 'dunia' Hello Kitty di Pulau Jeju dan banyak lagi pakej percutian lain dengan hanya memasukkan kod mstar15 ketika membuat tempahan.

Di sini disertakan langkah mudah untuk anda membuat tempahan.

1 - Klik www.muslimcuti.com atau terus klik di SINI

2- Pilih pakej yang ditawarkan

3- Masukkan butiran seperti tarikh dan jumlah pengunjung. Harga keseluruhan akan tertera. Klik BOOK NOW. 

3- Lihat CART di bahagian atas sebelah kanan laman web. Pilih CHECKOUT. Masukkan kod mstar15 jika tempahan dibuat dari 1 hingga 7 Ogos 2017 untuk diskaun 15 peratus.

4- Masukkan butiran yang dikehendaki, kaedah bayaran. Teruskan pembelian dengan menekan PLACE ORDER.

5- Selepas pembelian berjaya, anda didaftarkan sebagai ahli secara automatik dan boleh membuat ubah suai dan meneruskan pembelian lain.

6- E-ticket atau e-voucher akan dihantar melalui e-mel tiga hari sebelum pelepasan.Artikel Berikut

Artikel Lain