suria

Free Fire bekerjasama dengan Venom untuk projek Free Fire x Venom: Let There Be Carnage

Garena telah mengumumkan kolaborasi pertamanya dengan sebuah francais filem iaitu Venom

TIDAK lama lagi, peminat Free Fire seluruh dunia dapat mengambil bahagian dalam projek terbaharunya, iaitu Garena yang telah mengumumkan kolaborasi pertamanya dengan francais filem.

Bakal dilancarkan pada 10 Oktober 2021, Free Fire x Venom: Let There Be Carnage akan menampilkan unsur pelindung maut Venom dan Carnage di salah satu dunia permainan mudah alih yang dan akan memberikan pengalaman luar biasa serta mengasyikkan kepada peminat.

ARTIKEL BERKAITAN: PUBG Mobile jana RM1.12 bilion pada Ogos, Free Fire muncul permainan mudah alih terlaris di Play Store

“Kerjasama menerusi Venom: Let There Be Carnage adalah tonggak besar bagi kami dan untuk pemain di seluruh dunia.

"Watak ikonik menggambarkan komponen utama permainan Free Fire bakal mewujudkan kekacauan dan menghapuskan musuh untuk bertahan dan merupakan sebahagian daripada komitmen kami untuk menawarkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan bagi komuniti global kami, ”kata Produser Garena Harold Teo.

“Kami selalu mencari cara baru untuk memberikan hiburan yang mendalam kepada peminat.

"Kami berasa teruja dapat bekerjasama dengan Free Fire dan komuniti pemain yang terlibat untuk memperkukuhkan Venom: Let There Be Carnage.

"Kami berharap peminat dapat menikmati apa yang kami ada untuk mereka,” kata Strategis Jenama EVP dan Perkongsian Global Jeffrey Godsick.

UTA, syarikat bakat, hiburan dan sukan global yang terkemuka mengurus dan merundingkan perkongsian melalui jabatannya UTA Marketing, penasihat korporat dan jenama bahagian perundingan, dan UTA Esports, bahagian yang mewakili streamer dan pemain profesional.

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Garena, Free Fire, Venom, Esports, Esukan

Artikel Berkaitan

Artikel Lain