suria

Influencer Venezuela dakwa dimanipulasi Ronaldo untuk lakukan hubungan intim

Georgilaya mendakwa kejadian berkenaan berlaku pada 25 Mac tahun lalu.

BINTANG bola sepak, Cristiano Ronaldo berang apabila didakwa melakukan seks dengan seorang pempengaruh media sosial di hotel pasukan.

Seorang pemilik blog dari Venezuela, Georgilaya mendakwa bekas ikon Manchester United itu menghantar mesej menjemputnya ke bilik selepas dia bergambar dengan pemain tersebut.

“Apabila saya membaca mesej itu, saya merasakan jika saya ke sana kami hanya akan berbual, untuk mengenali dengan lebih dekat, mungkin saya boleh mendapat lebih banyak foto.

"Saya tidak memikirkan mengenai perkara itu, dalam situasi itu, akan ada seks. Tapi ia terjadi.

"Saya bersetuju, tapi ia sebenarnya saya rasa dimanipulasi, oleh populariti dan kuasa dimiliki Cristiano Ronaldo,” katanya.

Namun, dakwaan itu dinafikan oleh bapa kepada lima anak, Ronaldo, 38, selepas kenyataannya keluar di media cetak dan dalam talian akhbar Correio da Manhã di negara asalnya, Portugal.

Jurucakapnya berkata bahawa isu berbangkit ini sememangnya tidak benar dan memfintah.

Bagaimanapun, Georgilaya mendakwa kejadian berkenaan berlaku pada 25 Mac tahun lalu ketika kapten Portugal itu bersama pasukan bersedia untuk Piala Dunia Qatar.

Bekas pemain Real Madrid itu didakwa meniduri mangsa dekat Hotel Solverde dekat Vila Nova de Gaia, utara Portugal. -THE SUN

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

Artikel Berkaitan

Artikel Lain