"Kita Tunggu Drama Apa Lagi Selepas Ini" - Elly Mazlein Sindir Faye Kusairi

Elly Mazlein Elly Mazlein mendoakan kebahagiaan bekas suaminya Azmi Hatta dengan pelakon Faye Kusairi selepas wanita itu mendedahkan hubungan mereka. Foto AZHAR ARIF

PETALING JAYA: Penyanyi Elly Mazlein mendoakan kebahagiaan bekas suaminya Azmi Hatta dengan pelakon Faye Kusairi selepas wanita itu mengesahkan mengenai hubungan mereka.

Elly atau nama sebenarnya, Sharifah Aida Mazlina, 36, berkata, dia gembira dan berterima kasih kepada aktres tersebut kerana akhirnya mengakui hubungan berkenaan.

"Apa-apa pun saya terhutang budi dengan Faye, terima kasih banyak-banyak... minta dia jaga Azmi baik-baik tau. Sebagai hadiah saya mendoakan kebahagaian mereka hingga ke jinjang pelamin," katanya kepada mStar Online menyindir pelakon wanita itu.

[SILA KLIK] Faye Kusairi Akui Bekas Suami Elly Mazlein Kekasihnya, Nafi Jadi Orang Ketiga

Elly mengulas pendedahan Faye Kusairi kepada mStar Online pada Khamis yang mengaku mempunyai hubungan cinta dengan bekas suaminya Azmi Hatta.

Faye mengakui berkawan rapat dengan Azmi Hatta.

Dalam pada itu ditanya apakah maksud yang ingin disampaikan Elly, pelakon ini berkata, orang yang membacanya akan faham tentang mesej yang ingin disampaikan itu.

"Biarlah siapa-siapa yang baca itu faham sendiri, kita tunggu sahaja apa lagi drama yang akan berlaku selepas ini. Alhamdulillah kebenaran akan terbukti sedikit demi sedikit," ujarnya.

Terdahulu, Faye dalam kenyataan di mStar Online  mengaku mempunyai hubungan istimewa dengan pengarah berkenaan sejak Disember lalu selepas pemuda berkenaan bercerai dengan Elly.

Dia bagaimanapun, menafikan menjadi punca perpisahan pasangan berkenaan.

Sementara itu, sejak seminggu lalu, Elly sering memuat naik foto yang berbaur sindiran dengan beberapa hashtag tertentu sehingga menimbulkan tanda tanya banyak pihak.

Antara foto yang dimuat naik Elly berbaur sindiran.

Antara hashtag yang ditulis Elly di laman Instagramnya adalah #BapaTakMelawatAnak, #BapaLepasTangan, #BapaKuOrangBujang, #KekasihBapaJealousTakBagiMelawatAnak, #KekasihkuDiperkatakanOrang dan #KekasihkuKononnyaDiFitnah.

Sindiran-sindiran berkenaan juga, dilihat seperti ditujukan kepada aktres berkenaan apabila terdapat nama Faye Kusairi pada foto terbabit.

Elly bagaimanapun, enggan mengulas dan menganggap apa yang dimuat naik hanya satu kenyataan di laman sosial.

Azmi dan Elly bercerai pada 15 Oktober 2015 di Mahkamah Rendah Syariah Sepang iaitu kira-kira 11 bulan berumah tangga.

Pasangan ini dikurniakan cahaya mata perempuan pada 9 Mac lalu.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Artikel Lain