Pengarang | mStar

Pengarang

Azmin Enggan Ulas Isu Dapatkan Semula RM2.5 Juta

BANGI: Menteri Besar Selangor, Mohamed Azmin Ali enggan mengulas mengenai dakwaan bahawa kerajaan negeri akan mendapatkan semula wang berjumlah RM2.5 juta yang didakwa diberikan kepada tujuh pembantu Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebelum ini.

Serang Pembangkang Dengan Fakta Bukan Penipuan: Najib

SHAH ALAM: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menggesa Gerakan untuk tampil dengan sebuah pelan yang lebih baik daripada DAP dalam usaha mendapat semula keyakinan rakyat di Pulau Pinang.

Cadang Mansuh SJKC: Polis Akan Siasat Pemimpin Umno

KLANG: Polis akan menyiasat laporan yang dibuat terhadap Timbalan Ketua Umno Bahagian Petaling Jaya Utara Mohamad Azli Mohemed Saad kerana didakwa mencadangkan pemansuhan sekolah-sekolah vernakular, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar.

Istana Selangor Tegur Anwar Buat Kenyataan Kelirukan Rakyat

KLANG: Istana Selangor menegur Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mengeluarkan kenyataan bahawa mengemukakan hanya satu nama untuk jawatan menteri besar Selangor adalah perkara biasa.

Splash Belum Setuju Perjanjian Air - Khalid

KLANG: Walaupun Puncak Niaga Sdn Bhd, Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) dan Konsortium Abbas Sdn Bhd (Abbas) menerima tawaran pengambilalihan ekuititi dan liabiliti mereka, Syarikat Pengeluar Air Selangor Holdings Bhd (Splash) masih belum bersetuju dengan perjanjian tersebut.

Bekas AJK Dewan Ulama PAS Selangor Ditahan Kerana Menghasut

KLANG: Bekas AJK Dewan Ulama PAS Selangor, Wan Ji Wan Hussin ditahan polis pada awal pagi Rabu di bawah Akta Hasutan.

Keluar PAS Jika Tidak Setuju Dengan Pakatan - Khalid

SHAH ALAM: Ahli PAS yang tidak bersetuju dengan persetujuan bersama Pakatan Rakyat perlu keluar daripada parti itu, demikian menurut Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad.

Isu MB: Mesyuarat Bulanan Khalid Dengan Pegawai Kerajaan Dibatalkan

SHAH ALAM: Mesyuarat perhimpunan bulanan antara pegawai kerajaan dan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim pada Isnin dibatalkan pada saat-saat akhir.

Isu MB: Pemimpin PAS Dakwa Telefon Bimbit Digodam

SHAH ALAM: Seorang pemimpin PAS mendakwa telefon bimbitnya digodam sebaik saja mesyuarat Jawatankuasa PAS Pusat bagi membincangkan mengenai kemelut menteri besar di Selangor pada Ahad selesai.

Isu MB: PAS Akan Kerjasama Dengan Wan Azizah Jika Istana Perkenan

SHAH ALAM: PAS menamakan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bukit Antarabangsa, Azmin Ali sebagai calon kedua untuk jawatan Menteri Besar  kerana parti itu tidak selesa dengan Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail mengetuai negeri tersebut.

IKLAN

Klik

default image

Penggantian paip usang bagi menjamin bekalan berterusan kepada pelanggan

AIR Selangor sedang melaksanakan program penggantian paip untuk menukar paip usang yang sering bocor atau pecah.

default image

Memastikan bekalan air terawat selamat di dalam rangkaian pengagihan

AIR Selangor telah memperkenalkan sistem pengklorinan automatik sekunder untuk memastikan kualiti air di dalam saluran paip dan kolam perkhidmatan.

IKLAN