Serah Pada Peguam, Isu Foto Bogel Tidak Jejaskan Idris Khan - Hiburan | mStar

Serah Pada Peguam, Isu Foto Bogel Tidak Jejaskan Idris Khan

Idirs memberitahu walaupun namanya terpalit dalam kontroversi namun rezekinya dalam bidang lakonan semakin bertambah. Foto: Hafis Idzla

PETALING JAYA: Setelah sekian lama mengunci mulut berhubung penyebaran foto bogel mirip wajahnya, aktor Idris Khan tampil memberitahu isu itu sedikit pun tidak menjejaskan kerjaya dia sebagai pelakon.

Sebaliknya kata Idirs atau Idris Khan Abdul Ghaffar, 28, rezekinya dalam bidang lakonan semakin bertambah dan perjalanan kariernya juga berjalan seperti biasa.

"Alhamdulillah rezeki saya semakin bertambah dan karier berjalan seperti biasa," katanya kepada mStar Online pada Selasa.

Katanya, isu berkenaan ditanggani dengan sebaik mungkin dan perkara itu sudah diserahkan kepada peguamnya untuk tindakan lanjut.Idris kini sibuk dengan penerbitan filem sulung dibawah syarikatnya berjudul KL Wangan.

Sehubungan itu kata Idris, dia sudah dinasihatkan oleh peguamnya agar tidak memberi sebarang komen berhubung isu itu kerana ia dalam siasatan.

"Peguam saya menasihatkan agar tidak memberikan sebarang kenyataan sebab ia dalam siasatan sekarang ini," katanya.

Dalam pada itu, Idris berkata, dia kini sedang sibuk dengan penggambaran filem KL Wangan yang memperlihatkan dia bertindak sebagai penerbit dibawah syarikat produksi miliknya bersama Pekin Ibrahim, Centro Pictures.

"Saya sedang menerbitkan filem pertama saya berjudul KL Wangan yang sedang menjalani penggambaran.

"Selain itu pada bulan depan saya akan memasuki set penggambaran drama berjudul Selamat Malam Tan Sri untuk siaran RTM," ujarnya.

Terdahulu, nama Idris menjadi kontroversi selepas penyebaran beberapa keping foto bogel mirip wajahnya bersama pelakon Atikah Suhaime.

Bagaimanapun Atikah dalam pertemuannya dengan pihak media menafikan foto berkenaan adalah dirinya.
Idris Khan , Kl Wangan

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel