suria

Iqram Dinzly Ajak Peminat Bercuti Ke Turki

Iqram Dienzly .Foto THE STAR Oleh ELLIS KHAN.
Iqram Dienzly .Foto THE STAR Oleh ELLIS KHAN.
Iqram Dienzly .Foto THE STAR Oleh ELLIS KHAN.

KUALA LUMPUR:Pelakon, Iqram Dinzly mengajak peminat setianya untuk menyertai rombongan percutian selama 10 hari sembilan malam di Turki pada November ini.

Iqram berkata, selain ingin menghabiskan masa bersama-sama peminat di sana, Turki dipilih kerana negara itu mempunyai pelbagai tempat bersejarah menarik selain dapat mempelajari mengenai sejarah Islam.

"Lawatan ini bukan sahaja terbuka untuk peminat Iqram tetapi juga untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai rombongan itu nanti.

"Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan dan berbaloi," ujarnya ketika ditemui pada majlis pra-tonton rancangan terbaru Media Prima 2011 di sini, Jumaat.

Iqram berkata, pakej untuk dua orang ditawarkan dengan harga RM5,770 (satu bilik) manakala RM6,180 untuk seorang dengan satu bilik.

"Permohonan untuk mengikuti rombongan ini masih terbuka sehingga 11 November depan dan untuk maklumat lanjut mereka boleh melayari www.safirgotravel.com," ujarnya.

Sementara itu, bercerita mengenai perkembangan terbarunya, Iqram memberitahu dia baru sahaja selesai menjalani beberapa penggambaran drama untuk siaran tahun hadapan.

"Alhamdulilah rezeki dalam bidang lakonan masih ada dan berharap dapat mengembangkan lagi kerjaya lakonan ke tahap lebih membanggakan," ujarnya.

Iqram juga gembira apabila laman Twitter miliknya kini telah mencecah 72,000 pengikut dan berterima kasih atas sokongan peminat yang di gelar 'pencinta'.

"Itu adalah antara bukti saya diterima oleh 'pencinta' Iqram dan melalui Twitter kami dapat berhubung antara satu sama lain," ujarnya.Artikel Lain