Brad Pitt & Angelina Jolie Mungkin Kahwin Di Perancis - Hiburan | mStar

Brad Pitt & Angelina Jolie Mungkin Kahwin Di Perancis

Brad Pitt dan Angelina Jolie
Brad Pitt dan Angelina Jolie

SEHINGGA kini, khabar berita mengenai tarikh perkahwinan pasangan selebriti popular Brad pitt dan Angelina Jolie masih lagi menjadi persoalan.

Namun, baru-baru ini, pasangan yang mempunyai enam orang anak itu dikatakan akan berkahwin di Perancis.

"Pernikahan mereka akan dilangsungkan di Perancis kerana mereka merasakan negara itu agak tenang dan lebih mudah untuk mengadakan majlis tertutup," kata seorang sumber yang dipercayai kepada laman web Bang Showbiz.

Tambah sumber itu lagi, walaupun Brad dan Angelina tidak menganut sebarang agama, mereka akan meminta ayah Angelina, John Voight untuk menikahkan mereka.

"Pada mulanya, Angelina meminta saudaranya, James untuk mengiringi dia ke altar dan kemudian berubah fikiran apabila merasakan ayahnya lebih layak untuk membawa aktres itu ke altar.

"Tambah pula Jon merupakan seorang paderi dia mungkin akan menikahkan pasangan itu," katanya.

Majlis perkahwinan itu khabarnya akan berlangsung secara tertutup dengan dihadiri oleh kenalan terdekat sahaja.

Penerbit filem, Graham King, yang selama ini banyak membantunya dalam proses mengarahkan filem In The Land Of Blood And Honey turut dijemput manakala Brad mengundang sahabat karibnya George Clooney dan Quentin Tarantino.

Mereka telah menjalinkan hubungan cinta tanpa pernikahan sejak tujuh tahun yang lalu dengan memperoleh seramai tiga orang cahayamata iaitu kembar Shiloh (6) serta anak kembar Vivienne dan Knox (3 tahun).

Manakala pasangan itu memiliki tiga orang anak angkat iaitu Maddox (10) dari Kemboja, Pax (8) dari Vietnam, Zahara (7) dari Etopia.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Marcelo akui Real Madrid rindu Ronaldo

"Mereka tidak layak cakap pasal hoki"