suria

Astro Berhak Urus Program Kumpulan Sepah

Sepah
Sepah
Sepah

PUTRAJAYA: Stesen televisyen Astro bertanggungjawab dan berhak menguruskan perjalanan kumpulan Sepah yang bernaung di bawah pengurusannya termasuk menetapkan penglibatan mereka dalam sesebuah program untuk saluran-saluran stesen tersebut.

Pengurus Saluran Astro Warna, Nizam Sani berkata kumpulan tersebut masih berada dibawah pengurusan Astro dan Astro berhak untuk melibatkan mereka pada mana-mana program rangkaian saluran tersebut.

"Saya tidak pasti sama ada mereka tahu atau tidak tetapi kami sudah memberitahu pada salah seorang dari anggota Sepah tentang program tersebut.

"Lagi pula mereka masih dibawah pengurusan Astro, jadi segala aktiviti mereka sudah ditetapkan oleh pihak Astro," katanya ketika ditemui selesai program Lawak Minggu Ini, di Auditorium Sri Cempaka, Perbadanan Putrajaya, di sini, Sabtu.

Nizam mengulas kenyataan kumpulan Sepah yang mendakwa tidak dimaklumkan tentang penglibatan mereka dalam program tersebut.

Dalam laporan tersebut juga menulis Sepah tidak akan membuat sebarang persembahan dalam Lawak Minggu ini kerana sehingga kini tiada sebarang maklumat rasmi mengenai program tersebut.

Dalam pada itu, Nizam turut memberitahu juara Maharaja Lawak itu tetap akan membuat persembahan secara langsung pada minggu terakhir program tersebut.

"Saya rasa mungkin berlaku salah faham kerana Jeff memang tidak tahu tentang perkara itu sebab dia kini berada di kampung.

"Mereka tetap akan membuat persembahan pada episod minggu ke 13 secara langsung," tuturnya yang enggan mengulas tentang khabar angin perpecahan kumpulan tersebut.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Abby Abadi Menyamar Jadi Gila

Artikel Lain

Calon SPM MRSM Lipis dikuarantin