Pengarang | mStar

Pengarang

Gara-gara tegur pelanggan jangan merokok, pekerja restoran ditampar

SHAH ALAM: Seorang pekerja di sebuah restoran mamak ditampar dan ditengking kerana mengingatkan pelanggan supaya tidak merokok.

Jangan spekulasi punca anggota bomba cedera - Xavier

SUBANG JAYA: Rakyat Malaysia dinasihatkan supaya menyerahkan polis untuk menyiasat laporan mengenai anggota bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim cedera selepas dirempuh sebuah jentera bomba, dan bukannya dipukul perusuh sebagaimana yang dilaporkan.

Pasukan petugas kuil dakwa Muhammad Adib dilanggar jentera bomba, bukan dipukul

SUBANG JAYA: Pihak kuil Sri Maha Mariamman Seafield mendakwa anggota bomba yang cedera pada Isnin lalu tidak dipukul, tetapi sebenarnya dilanggar oleh jentera bomba.

Kubur Nazrin digali semula 8 Oktober

PETALING JAYA: Kubur Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd, Nazrin Hassan dijangka digali semula pada Isnin depan (8 Oktober) untuk bedah buat siasat kali kedua.

Polis serbu rumah isteri CEO Cradle Fund

PETALING JAYA: Polis membuat serbuan di sebuah rumah milik ahli keluarga Samirah Muzaffar, isteri kepada Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd, Allahyarham Nazrin Hassan, bagi membantu siasatan kes kematiannya.

Reman isteri CEO Cradle Fund disambung tiga hari

PETALING JAYA: Isteri kepada Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd, Allahyarham Nazrin Hassan disambung reman tiga hari berhubung siasatan kes bunuh.

Tular: Tiada bukti kes rogol budak enam tahun berlaku

KUALA LUMPUR: Siasatan polis terhadap pesanan yang tular mengenai kes budak perempuan enam tahun dirogol didapati tidak mempunyai bukti kukuh.

Kementerian Pendidikan siasat tuduhan rasuah, gangguan seksual

PETALING JAYA: Kementerian Pendidikan menyiasat dakwaan rasuah dan gangguan seksual yang melibatkan beberapa pegawai tertingginya, lapor portal Malaysiakini.

Siti Kasim ditahan polis

PETALING JAYA: Peguam dan aktivis, Siti Kasim ditahan polis kerana membantu seorang wanita melarikan diri dari kawalan ibunya.

rumah selamat

Beg tangan, kasut berjenama, barang kemas antara dirampas dari 'rumah selamat' Najib

PETALING JAYA: Barangan mewah seperti beg tangan dan kasut berjenama serta barang kemas merupakan antara yang dirampas polis dari sebuah rumah di Presint 10, Putrajaya yang didakwa dikaitkan dengan Datuk Seri Najib Tun Razak.

Klik

default image

Serlahkan kreativiti anak-anak dengan cabaran HP Little Makers yang menyeronokkan!

KREATIVITI anak-anak pastinya menjadi perhatian ibu bapa dalam dunia teknologi yang kini semakin canggih dan berkembang pesat, terutama dalam pembelajaran.

default image

Gangguan bekalan air sementara di beberapa kawasan di KL, Selangor bermula 24 April

PENDUDUK di beberapa kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor akan mengalami gangguan bekalan air sementara bermula 24 April ini.

default image

Terokai momen indah di Australia, festival Vivid Sydney pasti mempesonakan!

PASTI teruja. Kota Sydney di Australia bermandikan cahaya dengan penuh warna-warni sempena festival Vivid Sydney yang tentunya memukau pelancong.