Pengarang | mStar

Pengarang

NICHOLAS CHENG

NICHOLAS CHENG

Papagomo Ditahan Berhubung Insiden Gaduh Plaza Low Yat

GOMBAK: Wan Mohd Azri Wan Deris atau lebih dikenali sebagai penulis blog Papagomo ditahan polis di rumahnya pada malam Selasa di bawah Akta Hasutan berhubung insiden pergaduhan di Plaza Low Yat, Ahad lalu.

MH17: Aidilfitri Hampir Tiba, Nur Diyana Amat Merindui Ibunya

KUALA LUMPUR: Menghampiri ulang tahun setahun tragedi MH17, anak perempuan kepada pramugari Dora Shahila Kassim ternyata masih terlalu merindui ibunya itu.

Pelajar Dipaksa Makan Pil Gugur Kandungan Selepas Dirogol

KAJANG: Ia adalah sebuah kisah cinta yang tidak begitu klasik seperti mana seorang lelaki bertemu seorang gadis, jatuh cinta dengannya, berkahwin dan mempunyai anak.

Lelaki Ejakulasi Dalam Botol Air Pekerja Hotel Ditahan

PUCHONG: Anggota Polis Komuniti (CP) menahan seorang lelaki yang dipercayai telah melakukan marturbasi dan memasukkan air maninya dalam botol air kakitangan hotel seperti dalam sebuah rakaman video yang telah menjadi viral.

Seorang Lelaki Bersenjata Suspek Kes Tembak Di Pulau Pom Pom Ditahan

KUALA LUMPUR: Polis menahan seorang lelaki bersenjata berikutan pertempuran di Pulau Pom Pom berhampiran Semporna, pagi Selasa.

Kereta Adun Damansara Utama Dipecah, Komputer Dicuri

PETALING JAYA: Komputer riba dan barangan peribadi milik Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Damansara Utama, Yeo Bee Yin dicuri selepas tingkap keretanya dipecahkan pada Selasa lalu.

Dua Lagi Terbunuh Di 'Selekoh Maut'

CYBERJAYA: Ia merupakan satu kes ngeri yang 'deja vu'!

Keluarga Masih Derita Walau Punca Sebenar Kematian Di Festival Muzik Terjawab

PETALING JAYA: Keluarga kepada dua orang remaja yang meninggal dunia akibat strok haba ketika menghadiri Future Music Festival Asia (FMFA) tahun lalu lega apabila dimaklumkan punca sebenar kejadian itu.

Penganjur Konsert Gesa Polis Umum Hasil Siasatan Kematian Di Festival Muzik

KUALA LUMPUR: Penganjur konsert dan industri hiburan di negara ini menggesa pihak polis untuk mengumumkan penemuan mereka mengenai punca kematian peserta dalam satu insiden di Future Music Festival Asia 2014 (FMFA) tahun lalu.

Strok Haba Punca Sebenar Enam Maut Di Festival Muzik

KUALA LUMPUR: Sejak lebih setahun, ramai yang mempercayai kematian enam penonton konsert di Future Music Festival Asia (FMFA) 2014 pada awal tahun lalu disebabkan oleh pengambilan dadah secara berlebihan.

IKLAN

IKLAN