Pengarang | mStar

Pengarang

NATASHA JOIBI

NATASHA JOIBI

Ahli Perniagaan Ditemui Mati Dalam Tab Mandi Hotel

SUBANG JAYA: Seorang ahli perniagaan ditemui mati berlumuran darah dalam tab mandi dengan kesan kelar di pergelangan tangan dan luka di seluruh badannya dalam kejadian di sebuah hotel di USJ1.

Jurujual Maut Jatuh Tingkat Empat Kompleks Beli-Belah

KUALA LUMPUR: Seorang jurujual wanita maut jatuh dari tingkat empat sebuah kompleks membeli-belah di Jalan Imbi, Bukit Bintang di sini, Khamis.

Ahli Keluarga Mangsa Tembakan Di Taman OUG Terkejut, Keliru

KUALA LUMPUR: Ahli keluarga ejen hartanah yang ditembak mati oleh dua penyerang yang tidak dikenali di Taman OUG pada Rabu terkejut dan keliru dengan dengan kejadian yang telah menimpa keluarga mereka.

Letupan Bukan Perbuatan Keganasan - Polis

SERDANG: Letupan di sebuah pusat hiburan di IOI Boulevard yang menyebabkan lapan cedera bukan berpunca daripada perbuatan keganasan, kata polis.

Lapan Cedera Insiden Letupan Di Pusat Hiburan

SERDANG: Lapan cedera dalam insiden letupan di bahagian luar sebuah pusat hiburan di IOI Boulevard di sini.

Pedofilia: Huckle Berlagak Baik, Tipu Penduduk

KUALA LUMPUR: Pada akhir April lalu, pengerusi sebuah penempatan rumah panjang di sini menerima kunjungan seorang anggota polis British.

Penagih Ditangkap Selepas Sembunyi Di Lombong

KUALA LUMPUR: Jabatan Bomba dan Penyelamat menyelamatkan tiga lelaki dari sebuah lombong terbiar berhampiran Bulatan Batu Caves di sini, pagi Ahad.

Pasangan Cabul, Rakam Gambar Bogel Pekerja Didakwa Di Mahkamah Esok

KUALA LUMPUR: Pasangan yang didakwa mencabul dan merakamkan gambar bogel dua pekerja wanita mereka akan didakwa di mahkamah pada Isnin.


Jenazah Noriah Tiba Di Pangkalan TUDM Subang

SUBANG: Jenazah Timbalan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Datuk Noriah Kasnon tiba di Pangkalan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) di sini, Jumaat malam.

Ahli Parlimen Pembangkang Serah Memo Kepada Khalid Bantah Penahanan Rafizi

KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen pembangkang berarak dari Parlimen menuju ke Bukit Aman di sini bagi membantah penahanan Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Rafizi Ramli.

IKLAN

IKLAN