Pengarang | mStar

Pengarang

JOSEPH KAOS JR

JOSEPH KAOS JR

Arul Kanda ditahan, dijangka didakwa bersama Najib esok

PUTRAJAYA: Bekas Ketua Pegawai Eksekutif 1Malaysia Development Berhad (1MDB), Arul Kanda Kandasamy ditahan dan bakal didakwa pada Rabu berhubung dakwaan pindaan Laporan Akhir Pengauditan 1MDB.

Rosmah beri keterangan di SPRM

PUTRAJAYA: Datin Seri Rosmah Mansor kini bersama pasukan penyiasat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), bagi merakamkan keterangannya sebelum didakwa pada Khamis.

SPRM dedah guru minta seks kalau nak dapat gred bagus

PUTRAJAYA: Terdapat kejadian di mana guru meminta pelajar untuk melakukan hubungan seks sebagai habuan bagi mendapatkan keputusan peperiksaan yang cemerlang.

Ahli Umno mesti gugur mentaliti 'cash is king' untuk sertai Bersatu - Tun M

PUTRAJAYA: Ahli Umno hanya boleh diterima oleh Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), sekiranya mereka bebas daripada mentaliti 'cash is king', kata Tun Dr Mahathir Mohamad.

Warga Syria terkandas di KLIA2 tolak jadi pelarian di Malaysia

PUTRAJAYA: Warga Syria yang terkandas di KLIA2 sejak Mac lalu menolak tawaran sebagai pelarian di Malaysia dan negara-negara lain, kata Timbalan Menteri Dalam Negeri, Datuk Azis Jamman.

Bukan lagi babak filem Hollywood, warga Syria terkandas di KLIA2 ditahan

PUTRAJAYA: Hassan al-Kontar (gambar), warga Syria yang terkandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) sejak Mac lalu, tidak lagi seperti watak Tom Hanks dalam filem The Terminal, apabila dia ditahan polis pada Isnin.

Tiada bekas ahli Umno dekati Pakatan Harapan - Wan Azizah

PUTRAJAYA: Setakat ini, tiada bekas ahli Umno yang mendekati Pakatan Harapan (PH) dengan tujuan untuk menyertai parti pemerintah, kata Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Bidaan RM1,111,111 untuk nombor plat 'Malaysia 1', paling mahal setakat ini

PUTRAJAYA: Nombor plat pendaftaran kenderaan khas "Malaysia 1" memecah rekod sebagai bidaan paling tinggi yang pernah dibuat untuk satu nombor.

17 bekas pengawal keselamatan JPM direman kes salah guna dana RM3.5 juta

PUTRAJAYA: Seramai 17 pengawal keselamatan di Jabatan Perdana Menteri direman berkaitan dakwaan salah guna dana bernilai RM3.5 juta.

Tun M setuju kes Altantuya dibuka semula

PUTRAJAYA: Kes pembunuhan Altantuya Shaariibuu perlu dibuka semula, kata Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

IKLAN

Klik

default image

Penggantian paip usang bagi menjamin bekalan berterusan kepada pelanggan

AIR Selangor sedang melaksanakan program penggantian paip untuk menukar paip usang yang sering bocor atau pecah.

default image

Memastikan bekalan air terawat selamat di dalam rangkaian pengagihan

AIR Selangor telah memperkenalkan sistem pengklorinan automatik sekunder untuk memastikan kualiti air di dalam saluran paip dan kolam perkhidmatan.

IKLAN