Pengarang

AMIRA NATASYA MUHAMMAD AZRAEI

AMIRA NATASYA MUHAMMAD AZRAEI

Wah! 9 tahun bercinta, sama-sama suka melaram... ramai puji OOTD pasangan kekasih ini - “Bukan pakai baju rempit yang betul-betul baju couple tu”

FOTO-foto OOTD seorang wanita bersama pasangannya yang dikongsi sempena ulang tahun percintaan mereka yang kesembilan tular di laman sosial.. 

Hanya tonton anime bakat melukis budak 9 tahun ini makin menyerlah, sampaikan ramai terkejut - “Ni Ara tekap ke?” tanya si kakak tak percaya

SEBUAH perkongsian tular memperlihat foto hasil lukisan kanak-kanak melukis beberapa karakter 'anime' di buku latihan. 

Youtuber mat salih hampa... lari demi nasi lemak, akhirnya dapat lauk ‘telur dadar sim card’! - “Habis makan, terus saya cari kat tempat lain”

PERKONGSIAN Youtuber terkenal mengenai 'nasi lemak telur sim card' menjadi tular dan mendapat pelbagai reaksi netizen. 

Gelak sebijik macam Mona Kampung People! Pelajar akui dirinya memang ‘masuk air’, berjaya tiru lakonan Elly Mazlein

PERKONGSIAN pelayar Twitter tular di laman sosial apabila dia mengajuk watak 'Mona' dalam drama Kampung People.

“Malam Khamis I free, kalau you nak keluar dengan I” - Biar betul... pelajar IPT selamba ajak Tan Sri kaya keluar dating, guna Twitter je!

GARA-GARA tweet mahukan lelaki kaya, seorang wanita dikecam netizen di laman sosial.

Jurujual trauma dirinya terus jadi mangsa cabul, terbaharu lelaki gila seks berseluar pink nak try dalam tandas - “Saya ni taklah handsome sangat”

SEORANG lelaki berkongsi pengalaman hitam dicabul oleh kaum sejenis ketika dia sedang memakai pelembap muka di tandas awam. 

“Saya rasa macam pipi saya tembam” - Makin cengkung, pelajar ini fobia tengok cermin... anggap diri gemuk walau berat 44kg

SEORANG pelajar mendedahkan dirinya disyaki menghidap penyakit Anoreksia dan mahu segera menurunkan berat badannya dari 44kg kepada 40kg.

Bujang sampai tua! Ramai terhibur tengok reaksi jejaka single ini membebel dengan ramalan filter Instagram - “Mungkin bukan tuah saya hari tu”

REAKSI seorang pelayar Twitter terhadap 'filter' Instagram yang sering memberikan jawapan bahawa dia akan terus membujang membuatkan netizen terhibur.

Berangan nak jadi model, kepala pelajar ini terhantuk kuat masa catwalk ke bilik pensyarah - “Minat modeling, nak pergi uji bakat mesti ada je halangan”

SEBUAH perkongsian pelayar Twitter tular memperlihat rakan baiknya terhantuk kepala di tingkap sewaktu berjalan ala-ala 'cat walk'.

Pelajar kesal, dah delete foto peluk gadis tapi sampai juga ke pengetahuan ibu - “Masing-masing pernah rasa hormon lain macam masa umur saya kan?”

PERKONGSIAN seorang remaja tular apabila pelayar Twitter mendedahkan kepada ibunya foto dia berpelukan dengan bukan mahram.