Pengarang | mStar

Pengarang

AMIRA NATASYA MUHAMMAD AZRAEI

AMIRA NATASYA MUHAMMAD AZRAEI

“Kenapa bukan saya yang pertama?” - Nazim Othman enggan terima watak kedua jika hero tak semenggah

PELAKON Nazim Othman meluahkan rasa kesal menerusi sebuah posting di laman sosial apabila dia tidak memegang watak utama dalam sebuah lakonan, sebaliknya menggalas watak kedua sampingan. 

“Macam ni layanan untuk artis sendu macam aku” - Amyza Aznan kesal produksi tidak adil, lambat dapat bayaran kerana tidak popular

PELAKON Amyza Aznan kesal produksi beri layanan tidak adil kepada pelakon baharu dan lama.

“Saya dah tak tahan, mereka tak reti nak respek!” - Waris mahu tukar nama kerana rasa kurang dihormati

PENYANYI Waris telah mengambil keputusan untuk berhenti menggunakan nama komersilnya, 'Waris' di persada seni menerusi sebuah pengakuan video yang dimuat naik di laman sosial. 

“Mungkin orang keliru tak dapat bezakan baby bump atau buncit” - Feeya Iskandar padam foto, 'annoying' ucapan tahniah disangka hamil lagi

PENYAMPAI Radio Suria FM iaitu Feeya Iskandar berasa geli hati apabila netizen membuat andaian yang dia sedang hamil menerusi ruangan komen di sebuah posting yang memperlihatkan perutnya seakan-akan menampakkan 'baby bump'. 

“Race, race juga... esok dia tak tanya finish ke Ironman tu?” - Alif kongsi video solat ketika cabaran Ironman, jawab persoalan netizen

VIDEO perkongsian penyanyi Alif Satar menyaksikan perjalanannya menamatkan cabaran Ironman Langkawi 2019mendapat perhatian netizen.

“Selamat datang sayang” - Peminat menjerit tak keruan bila Tor cakap Melayu

SEMBILAN artis popular Thailand bakal beraksi di konsert dimsum Thai Pop 2019 pada Ahad.

Ayie (Floor 88) genggam ijazah, luah hasrat sambung peringkat sarjana

TAHNIAH Ayie (Floor 88), berjaya tamat pengajian Ijazah Sarjana Muda Teater Dengan Kepujian (Lakonan) di Aswara.

“Sesiapa pun bebas beri pendapat” - Foto 'mesra' dengan Zul Ariffin, ini komen tunang Intan Najuwa

TUNANG kepada pelakon Intan Najuwa, Razrul Anwar Rusli berpendapat bahawa sesiapapun berhak menyatakan pandangan mereka berkaitan isu itu.

Rabbani anjur Karnival Ummah Bestari kutip dana bangunkan pusat tahfiz

KUMPULAN nasyid terkenal Rabbani menerusi Projek Mahligai Syurga menganjurkan Karnival Ummah Bestari di Stadium Malawati bagi mengumpul dana untuk pembangunan sebuah pusat tahfiz.

Tegur model posing di tanah perkuburan, pemakaian Azza Elite pula diungkit semula - “Tujuh tahun dah berubah dik... ”

GARA-GARA menegur tindakan beberapa model yang beraksi mengenakan baju perkahwinan di tanah perkuburan bukan Islam pada Rabu, pelakon Azza Elite dikecam apabila netizen cuba mengungkit cara berpakaiannya pada masa silam.

Klik

default image

Penerima sulung Anugerah Ikon Pesara sebak imbau saat bersama kanak-kanak disleksia – “Persaraan berbaloi... ada jadi pilot, arkitek dan peguam”

KARNIVAL Rasa Sayang (KRS) 2019 anjuran KWAP membuka mata bakal pesara dan pesara untuk bergiat aktif selepas persaraan.

default image

WKB 2030: Perangi rasuah, selamatkan pembangunan ekonomi negara

TUN Dr Mahathir Mohamad ulangi saranan supaya menghapuskan gejala rasuah dan penyalahgunaan kuasa yang menghalang pengagihan kekayaan secara adil.

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Percutian travel tren janjikan servis 'awesome' dan 1,001 pengalaman menakjubkan!

TRAVEL serata dunia lebih pantas dengan menggunakan kapal terbang tetapi amat menyeronokan jika tren menjadi pilihan.

default image

Putrajaya... tak kenal maka tak cinta

PUTRAJAYA dibina atas sebuah impian. Dan berdasarkan beberapa pertimbangan, ia merupakan lokasi impian untuk didiami.