Pengarang - mStar
Filter by
YEE XIANG YUN

'Kereta Terbang' Hempap Kereta Lain

Khamis, 9 November 2017 2:51 PM

JOHOR BAHRU: Seorang pemandu warga Singapura yang memandu laju terbabas sebelum merempuh empat kenderaan lain di hadapan sebuah hotel bajet di Setia Indah di sini.

Tiada Kekeliruan - Muhyiddin

Sabtu, 15 Julai 2017 5:10 PM

PAGOH: Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, kekeliruan tidak seharusnya timbul berhubung siapa yang memainkan peranan dalam Pakatan Harapan susulan pengumuman kepimpinan baharu pembangkang itu.

Tagih Simpati Biaya Kos Guaman

Jumaat, 26 Mei 2017 6:16 PM

JOHOR BAHRU: Seorang jurujual berusia 22 tahun yang terlibat dalam kemalangan di Jalan Lingkaran Dalam di sini Februari lalu sehingga mengakibatkan kematian lapan remaja, kini menagih simpati bagi membiayai kos guamannya.

Mohamad Thaqif Meninggal Dunia

Rabu, 26 April 2017 2:44 PM

JOHOR BAHRU: Pelajar lelaki  berusia 11 tahun yang kakinya dipotong berikutan penderaan fizikal  dipercayai dilakukan seorang pembantu warden di sebuah sekolah agama di Kota Tinggi telah meninggal dunia.

Tangan Kanan Murid Dipukul Mungkin Dipotong

Selasa, 25 April 2017 2:38 PM

JOHOR BAHRU: Murid lelaki berusia 11 tahun yang didakwa dipukul pembantu warden di sekolah tahfiz di Kota Tinggi tidak bertindak balas dengan baik kepada rawatan dan mungkin kehilangan tangan kanannya.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan