suria

Pengarang

Naza akan taja pakaian atlet kebangsaan untuk Sukan Para Asia 2018

KUALA LUMPUR: Naza Corporation Holdings Sdn Bhd akan menaja pakaian atlet pasukan kebangsaan untuk kontinjen Malaysia ke Sukan Para Asia 2018 di Jakarta.

Satu lawan satu antara PH dan MCA di Balakong

BALAKONG: Pilihan raya kecil (PRK) Balakong menyaksikan pertembungan dua penjuru antara calon MCA, Tan Chee Teong dan calon Pakatan Harapan, Wong Siew Ki.

Kereta ‘Banjir’ Penuhi Bengkel

GEORGE TOWN: Pengendali bengkel membaiki kenderaan berdepan dengan kesibukan selepas musim banjir.

28 Peserta Kem Motivasi Didenda Berbogel

BENTONG: Dua puluh lapan lelaki mengaku bersalah berkelakuan bogel dalam satu permainan ketika menyertai kem motivasi di Selesa Hills Homes and Golf Resort Januari lalu.


Ribut Petir Akibatkan Banjir, Pokok Tumbang Di KL

KUALA LUMPUR: Hujan lebat dan ribut petir pada petang Rabu mengakibatkan banjir dan kejadian pokok tumbang di beberapa kawasan di Lembah Klang, sehingga menyebabkan kesesakan lalu lintas di sekitar ibu negara.

Papan Iklan Di Lebuhraya Runtuh, Tiada Kecederaan

PETALING JAYA: Sebahagian daripada papan iklan di tepi persimpangan Lebuhraya Persekutuan - Jalan Templer di sini runtuh petang Rabu, nyaris terkena pengguna yang menggunakan laluan itu.

Cadangan Bawa Mangsa Palestin Ke Malaysia

KAHERAH: Pihak penganjur misi kemanusiaan Malaysia ke Gaza bercadang membawa lebih 100 mangsa Palestin ke Malaysia untuk rawatan.

Menghidupkan Seni Fotografi

MENJADIKAN hobi sebagai sumber pendapatan bukanlah perkara yang baru, namun apabila pencinta seni fotografi mengkhususkannya kepada fotografi analog sudah pasti ia menimbulkan sedikit cabaran. 

Bukan Hanya Secawan Kopi

POPULARITI pelbagai jenis kedai menjual kopi semakin di negara ini , lebih 20 bloger dan media berkumpul di Pacific Coffee Company (PCC) di Pusat beli belah Paradigm Mall untuk merasai keasliaan serta aroma biji kopi dari Sumatera, Costa Rica dan Ethiopia.