Pengarang | mStar

Pengarang

MAZWIN NIK ANIS

MAZWIN NIK ANIS

Malaysia tak akan henti permainan video unsur perang buat masa ini - SKMM

PIHAK berkuasa tidak akan menghentikan permainan berunsurkan perang buat masa ini, dengan syarat kandungan permainan tersebut di dalam peruntukan undang-undang, menurut Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

Dana RM90 juta: SPRM rampas kereta mewah, beku akaun bank pemimpin PAS

SURUHANJAYA Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) merampas aset termasuk kereta mewah milik pemimpin-pemimpin PAS, dalam siasatan berhubung dakwaan dana RM90 juta yang dimasukkan ke dalam akaun parti.

PRK Semenyih 2 Mac

PUTRAJAYA: Pilihan Raya Kecil (PRK) bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih akan diadakan pada 2 Mac depan.

SPRM serbu ibu pejabat SSM, kali ketiga dalam seminggu

PUTRAJAYA: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membuat serbuan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada Khamis, menjadikan ia serbuan ketiga dalam tempoh seminggu.

Abdul Azeez muncul di SPRM, dijangka ditahan esok

PUTRAJAYA: Ahli Majlis Tertinggi UMNO Datuk Seri Abdul Azeez Rahim dilihat berada di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) pada Selasa.

Bekas pegawai tinggi Tourism Malaysia ditahan SPRM

PUTRAJAYA: Seorang bekas pegawai tinggi Tourism Malaysia ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Kabinet belum putuskan penetapan harga minyak

PUTRAJAYA: Kabinet masih belum membuat keputusan mengenai harga minyak.

Najib, Arul Kanda tiba di Kompleks Mahkamah Jalan Duta

KUALA LUMPUR: Bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak tiba di Kompleks Mahkamah Jalan Duta bagi menghadapi pertuduhan berkenaan laporan audit 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Rosmah beri keterangan di SPRM

PUTRAJAYA: Datin Seri Rosmah Mansor kini bersama pasukan penyiasat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), bagi merakamkan keterangannya sebelum didakwa pada Khamis.

Penjawat awam terima bonus RM500 sebelum 25 Disember!

PUTRAJAYA: Penjawat awam akan menerima bayaran sekali sebanyak RM500 berserta gaji mereka yang akan dibayar sebelum 25 Disember ini.

IKLAN

Klik

default image

Program hujung minggu Universiti Taylor dipenuhi peluang untuk tenaga kerja masa depan

KAJIAN terbaharu oleh Insitut Kajian Khazanah mendapati sistem pendidikan Malaysia lebih menekankan kepada akademik dan kelayakan profesional.

default image

Air Selangor terima Anugerah Cemerlang NCOSH 2018 bagi kategori kemudahan air

KOMITMEN Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam meningkatkan tahap keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja terbukti apabila pejabat Wilayah Gombak Air Selangor dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 kategori kemudahan air baru-baru ini.


default image

Loji Rawatan Air Selangor diiktiraf sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN)

LOJI Rawatan Air Sungai Semenyih mendapat pengiktirafan sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia.

default image

Universiti Taylor ke-14 terbaik dunia dalam senarai QS World University Rankings bagi hospitaliti dan pengurusan liburan

UNIVERSITI Taylor mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu pusat pengajian terbaik apabila tersenarai dalam ranking QS Dunia 2019 mengikut subjek menerusi program Hospitaliti dan Pengurusan Liburan baru-baru ini.

IKLAN